Over ons » Ons Bestuur » Lilian Herglotz

Lilian Herglotz

Mijn naam is Lilian Herglotz en ik ben een echte Maastrichtenaar, geboren en getogen in Maastricht. Gedurende mijn hele leven heb ik altijd al verschillende dieren om mij heen gehad. Verschillende rassen honden, katten, vogels, schildpadden, hamsters, cavia’s en ooit was er zelfs een gevonden chinchilla. (Ja, gewoon gevonden op straat in een struik.)

Mijn ouders hebben ooit een kruising windhond geadopteerd genaamd Punti. Zij was heel angstig maar ontzettend lief. Ik was echt gek op haar en door haar ben ik verliefd geworden op het windhondenras.

In 2016 zocht ik een hobby waaruit ik veel voldoening kon halen en zodoende kwam ik bij GINN terecht. Momenteel ben ik secretaris en daarbij ook nog transportcoördinator voor Scooby. Het is geweldig om een adoptie van het begin tot het einde mee te maken. Als eerste zie ik ze op een foto in het asiel, ver weg en vaak blijft het daar helaas bij. Maar gelukkig zijn er ook de geluksvogels die naar Nederland mogen komen. Het moment dat je na lang wachten eindelijk dat koppie van de foto uit de transportbus ziet komen, dát moment is fantastisch!

Overigens is het werken bij GINN héél gezellig want we zijn een lief, gemotiveerd en enthousiast team. Iedereen heeft zijn eigen taak en samen hebben we één doel: zoveel mogelijk hondjes een gouden mand bezorgen!

Inmiddels betekent GINN meer voor mij dan gewoon een hobby. Het is mijn passie!

Veel liefs,
Lilian Herglotz

M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S