Kira geadopteerd!

Kira is geadopteerd op 11 november 2015! Wij danken alle virtueel adoptanten voor de ondersteuning van Kira. Ze heeft haar Gouden Mandje gevonden!

* * *

Ach die mooie lieve Kira….eind maart 2015 zit zij al een jaar in opvang. Wij zijn er van overtuigd dat ergens in Nederland of België haar Gouden Mandje staat met de juiste mensen voor dit bijzondere meisje, mensen die haar begrijpen, haar de tijd en ruimte geven om zich op haar gemak te voelen.

Voor Kira zal adoptie waarschijnlijk nog wat langer op zich laten wachten en zijn wij extra zorgvuldig, omdat Kira nu nog maar 1 maal mag verhuizen. Kira is eigenlijk een vrolijk, speels en misschien zelfs wel een tikje ondeugend dametje, maar door wat zij in haar leven heeft meegemaakt gaat dit alles bedekt onder diverse lagen van angst. Ze is heel goed met andere honden en wil ook graag spelen. Ze heeft wel voorkeur voor honden die van zichzelf wat rustiger zijn met speelse momenten. Ze zoekt die dan echt wel op om daar lekker bij te gaan liggen.

Haar angst voor mensen, en dan met name vrouwen, is duidelijk en dat maakt haar ook minder makkelijk plaatsbaar. Echter heeft ze in het afgelopen jaar laten zien dat ze bij sommige personen haar angst wat kan overwinnen. Door de persoon die zij vertrouwt laat ze zich dan ook aaien. Als ze zich op haar gemak voelt dan durft ze zelfs op haar rug te gaan liggen en zich lekker op haar borstkas en buik te laten kriebelen maar ze blijft wel op haar hoede. Ze is trouw naar degene die ze vertrouwt, volgt en luistert naar haar naam. Kira laat heel duidelijk zien wie ze vertrouwt.

We hebben besloten om voor Kira een virtuele adoptie op te starten. Zij blijft wel ter adoptie en we hopen van harte dat zij geadopteerd gaat worden maar tot die tijd willen we natuurlijk het allerbeste voor haar.

Kira verbrandt veel energie met haar alertheid en is daarbij een lastige eter. Om haar gezond en goed op gewicht te houden krijgt zij Hills brokken die speciaal voor actieve honden bedoeld is. Kira eet alleen deze brokken goed met daarbij vers vlees en is daar goed mee op gewicht gekomen. U snapt dat we dat graag zo willen houden, alleen is dit behoorlijk dure voeding. We zoeken daarom virtuele adoptanten die Kira op afstand willen helpen!

Hoe kunt u Kira helpen? Door een maandelijkse of eenmalige financiële bijdrage over te maken op de rekening van GINN o.v.v. Virtuele adoptie Kira. Wij zullen u en iedereen op de hoogte houden hoe het met Kira gaat door maandelijkse update over haar in de vorm van een verhaaltje, foto of filmpje.

 

M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S