Fabienne Hilkens

Mijn naam is Fabienne Hilkens, 24 jaar en woonachtig in Beek.

Er is mij als nieuweling gevraagd geworden om mij even kort voor te stellen. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten Abel en Lot. Twee straatkatjes die ook uit Spanje komen.

Door mijn grote liefde en passie voor dieren heb ik de opleiding Dierenverzorging gestudeerd. Tijdens deze opleiding heb ik al mijn stages gelopen bij dierenasiels of pensions. In het derde leerjaar heb ik mijn hart gevolgd en heb ik een paar maanden gewerkt op het Spaanse dierenasiel Paws-Patas. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de galgo. Liefde op het eerste gezicht, die nooit meer over is gegaan. Haar naam was Taberna. Wat een lieve hond en door haar is mijn liefde voor de galgo begonnen.

Helaas bleek na mijn diploma te behalen dat baangarantie minimaal was en heb ik de keuze gemaakt op Social Work te gaan studeren. Deze opleiding heb ik in juni 2016 behaald en ben gaan werken in een beschermde woonvorm voor mensen met een psychiatrische aandoening. Een heel mooi beroep, maar mijn hart ligt ook nog steeds bij de langneuzen in Spanje!

Ik ben daarom nog een paar keer terug gegaan naar Spanje om vrijwilligerswerk te doen. Het aller-allerliefste zou ik nu al een paar windhondjes om mij heen hebben lopen, echter door mijn drukke baan is dit nu niet haalbaar.

Ik wil daarom graag mijn steentje bijdragen als vrijwilliger bij de stichting GINN. In verband met onregelmatige diensten ben ik telefonisch niet altijd bereikbaar, maar stuur dan een email en dan zal ik daar zo spoedig mogelijk op reageren.

Groetjes,
Fabienne

M
M
M
M
M
M

Enkele van onze honden

S S S S S S