Zipi

Laatste update 28 april 2019 12:23

20-03-2019 Zipi (geboren in 2014) is nu bijna een week bij zijn opvanggezin. Een uitgebreide update volgt nog, maar wij willen hem toch vast even aan jullie voorstellen. Wat al duidelijk is geworden in deze korte periode is dat Zipi een hele lieve en aanhankelijke jongen is. Hij houdt erg van aandacht en komt graag even een knuffel halen of tegen je aan liggen op de bank. Soms is hij wat onzeker en heeft dan iemand nodig die de leiding neemt en hem het vertrouwen geeft. In het contact met mannen heeft hij nog wel stappen te maken.

Aan de andere honden in huis moest hij even wennen, maar hij heeft het concept van op de bank liggen en tegen elkaar aan kruipen snel door. Ook het samen spelen begint te komen! Vandaag heeft Zipi zijn eerste rondjes los gerend (op omheind terrein). Na wat aanmoediging kwam er een heel vrolijk en blij mannetje tevoorschijn. Toen hij geroepen werd kwam hij weer vrolijk aangerend om een aai te halen. 

Aan de lijn loopt hij in principe keurig mee en maakt veel oogcontact om bevestiging te krijgen dat hij het goed doet. Soms ziet hij iets wat spannend is en dan kan hij wel in paniek rondjes rennen. Tot nu toe was hij dan wel snel weer gekalmeerd. 

28-04-2019 Hier zijn twee filmpjes van Zipi. Hij luistert erg goed naar zijn naam en is superlief!

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M