Ziggy (res)

Laatste update 06 december 2017 20:35

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

22-10-2017 Ziggy is een prachtige jonge hond van nu net iets meer dan een jaar oud. Hij een schat, erg aanhankelijk en knuffelen doet hij het liefst de hele dag. Hij is voor niets of niemand bang en al het bezoek wordt door hem enthousiast begroet.

Ziggy is heel speels en haalt thuis regelmatig de speeltjesmand leeg. Hij speelt ook graag met andere honden. Groot of klein, het maakt hem niet uit. In een omheind gebied is Ziggy altijd los en komt dan prima terug. Al maakt hij graag nog een extra rondje…..

Katten ziet hij bij de buren. Daar is hij nieuwsgierig naar maar blaft of gromt niet.

Ziggy zit boordevol energie en is heel veel in beweging. Hij is op zoek naar een thuis waar hij die energie lekker kwijt kan met spelen, rennen en denkspelletjes. Een sportieve adoptant die met hem wil gaan hardlopen (dat doet hij namelijk heel graag) of fietsen of misschien iets wil gaan doen als canicrossen is voor Ziggy de droombaas. Daarnaast een leuke andere speelse hond, zodat ze elkaar lekker moe kunnen maken maar ook gewoon als gezelschap.

Bij alleen zijn verblijft Ziggy in een ruime bench. Hij gaat anders graag verder met spelen en speelt dan ook wel met dingen die niet voor hem bedoeld zijn.

Ziggy is helemaal zindelijk, loopt netjes mee aan de riem, al kan hij wel gaan trekken als hij iets ziet waar hij blij van wordt, zoals een andere hond. Meegaan in de auto vindt hij leuk, maar hij aangezien hij graag meekijkt tussen de voorstoelen in of naast je op de passagiersstoel zit, is het wel goed om een rek in de auto te hebben waardoor Ziggy veilig achterin blijft.

Ziggy heeft een gezonde eetlust en toont geen baknijd.

U leest het….Ziggy is een geweldige leuke  hond met flink energie. Niet vreemd voor een jonge Galgo. Hij zoekt dus een thuis waar hij de jonge hond kan zijn die hij is en waar hij lekker kan ravotten met een andere hond en de mensen in huis.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M