Wendi

Laatste update 09 juli 2018 13:07

28-06-2018 Wendi is een lieve windhond (whippetkruising), samen met Messi (reeds geadopteerd) afgestaan ivm privé-omstandigheden van hun eigenaar.

Wendi is geboren in oktober 2011 en is erg aanhankelijk en gesteld op mensen. Ook kan ze prima met andere honden opschieten, over Messi was zij wel de baas.

Bij hun vorige baas heeft Wendi nooit in huis geleefd, maar altijd buiten in een grote kennel.
Er was niet bekend hoe de zindelijkheid zou zijn, maar bij ons zijn ze keurig zindelijk en plassen en poepen aan de riem buiten.

Wij zoeken voor Wendi een nieuwe lieve baas, waar zij wel lekker naar binnen mag. De echte windhondenliefhebber weet dat zij niets fijner vinden dan op de bank tegen de baas aankruipen.

Het was onze bedoeling om Wendi en Messi samen te herplaatsen, maar na een aantal weken verblijf bij ons, wordt duidelijk dat zij ook wel zonder elkaar kunnen. Wel dan bij een baas waar Wendi weinig alleen thuis hoeft te blijven.
Een andere hond zal Wendi leuk vinden!

Welke lieve baas zoekt een aanhankelijke, zachtaardige hond en heeft een bank of zacht hondenkussen over?

Oh ja, katten en knaagdieren zijn niet de favorieten van Wendi.


Bij interesse en voor meer info:

T. 038 - 4601784
E. info@dierenasielzwolle.nl

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M