Valiant (res)

Laatste update 01 augustus 2018 15:26

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

17-07-2018 Grote, lieve Valiant heeft alles om maar niet geadopteerd te worden. Doordat ze hem met kapotte pezen hebben laten  lopen zet hij zijn poot niet goed neer. Aan zijn ene poot verschijnt steeds weer een litteken, de doktoren weten niet wat het is.

Aan de riem loopt hij zeer goed.

Hij moet ook hypoallergene brokken eten voor zijn allergie. Al met al zit deze lieve jongen daar al een tijd, hoeveel pech kan je hebben in je hondenleven. Zoals het er uit ziet zal hij zijn hele leven achter tralies moeten doorbrengen, daar wordt je toch verdrietig van? Offffffff........... geeft u hem een kans?

 

27-02-2018 Valiant is ongeveer 5 jaar en overgedragen door zijn jager met 2 kapotte pezen waar hij al ongeveer een jaar mee rond liep. Valiant is een grote Galgo reu. Hij is sociaal, geen angsten en heel lief. Hij loopt netjes naast je aan de riem. Valiant is lief voor teefjes en rustige reuen.

Negatief getest op de bekende Mediterrane ziektes.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M