Topper (res)

Laatste update 21 december 2018 15:30

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

22-09-2018 Maak kennis met onze mooie, lange termijn jongen, TOPPER, 4,5 jaar. Deze Lurcherjongen heeft onlangs zijn tweejarig jubileum met PAWS gehad. Topper is een knappe, donkere brindle jongen die een comfortabel, veilig en gelukkig huis verdient.

Topper had veel tijd en hulp nodig om zijn zelfvertrouwen op te bouwen nadat hij bij ons was aangekomen. Hij arriveerde bij de PAWS-poorten en keek voorzichtig, bezorgd en onzeker over zijn omgeving. Hij aarzelde toen de PAWS-medewerkers hem een geruststellende knuffel aanboden. Als je in de ogen van deze prachtige jongen kijkt, weet je dat hij een heel verhaal te vertellen heeft, als hij kon praten. Hij droeg het gewicht van de wereld op zijn schouders. Topper had geen goede start in het leven en helaas was dit verleden voor lange tijd op zijn gezicht geëtst. In tegenstelling tot andere honden die uit soortgelijke omstandigheden zijn voortgekomen, gedroeg Topper zich anders, hij was slim en een beetje verlegen, maar settelde snel. Het was duidelijk dat, toen hij zich realiseerde dat hij op een veilige plek was, hij meer zelfvertrouwen kreeg en hij zijn pantser liet zakken.

Toen hij besefte dat hij goed werd verzorgd, werd hij meer ontspannen, misschien voor de eerste keer in zijn leven. Onder zijn underdog-persoonlijkheid kwam een meer zelfverzekerde en zeer sympathieke hond met een zeer lieve persoonlijkheid naar voren. Iedereen kon zien dat deze jongen bijzonder is. Hij heeft zijn eigenaardigheden: hij gebruikt zijn waterbak soms graag als voetbal, hij heeft een gevoel voor humor; soms leidt hij je onbedoeld op een wandeling in plaats van andersom en hij geniet enorm van zijn momenten met jou alleen. Hij is een vriend voor alle medewerkers en vrijwillige hondenuitlaters. Topper geniet van zijn routines. Hij is een zeer schone hond en geniet van lekker luieren in bed, zoals alle Lurchers doen. Hij is loyaal en slim en we denken dat hij een geweldige metgezel kan worden voor iemand die graag het buitenleven verkent, maar ook zal genieten van het leven als een huisgenoot. Topper zou het liefst als een enige hond leven. Hij kan met alle honden overweg maar af en toe kan hij toch problemen hebben met een reu.

Hij wordt vaak over het hoofd gezien, zoals de meeste lurchers, maar iedereen die bereid zou zijn hem te ontmoeten, zal al snel beseffen wat een speciale, loyale, lieve hond, deze jongen is. Helaas geven niet veel mensen hem deze kans.

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M