Tommy J

Laatste update 14 april 2018 13:50

14-04-2018 Dit is Tommy J, geboren op 18-08-2016. Tommy J is lief, vriendelijk en zachtaardig. Hij kan heel goed samen met kinderen van alle leeftijden. Met grote honden kan hij goed overweg en ook met jonge Greyhounds kan hij goed opschieten. Hij komt wel eens Labradors en Jack Russels tegen en dat gaat goed, hij laat geen agressie zien. Tommy J is niet katvriendelijk.

Tommy J is een liefdevolle, jonge, prachtige, zwarte Greyhound, hij heeft een relaxte persoonlijkheid en is altijd blij als hij aandacht krijgt. Tommy J zou best passen bij een familie met jonge kinderen want hij is makkelijk te sturen. Hij geniet ervan als je met hem speelt maar is net zo happy om lekker te liggen relaxen.

Tommy J is fit en gezond met pensioen gegaan. Hij heeft nooit enige gezondheidsproblemen gehad. Zijn racenaam was Ashgrove Rocky. Hij weegt 30,5 kg. Tommy J is begin mei klaar voor adoptie!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M