Ter Bemiddeling: Frans

Laatste update 31 maart 2021 19:22

04-03-2021 Frans is klaar voor adoptie! Een gouden jongen, majestueus, sociaal. Frans neemt emotie en aandacht op, en geeft het 10-voudig terug. Hij is ongelofelijk. Een grote jongen die heel goed als enige hond geplaatst kan worden, maar ook gelukkig zal zijn met andere honden om zich heen.

We begrijpen eigenlijk niet waarom dit knappe engelenkind nog op de finca is, want hij is charismatisch, charmant, elegant en zo ontzettend lief. Frans is vernoemd naar een heel speciaal persoon en hij doet zijn naam alle eer aan. Hij houdt echt rekening met iedereen en is super met de andere honden. Frans is speels, maar vindt het ook heerlijk om zijn rust te nemen. Hij zou je hart in een oogwenk kunnen stelen als je hem de kans geeft. Frans is klaar voor een eigen mandje. Misschien wel bij jou thuis? 

Op de video kan je zien dat deze lieverd het liefst alleen maar bij je wil zijn en af en toe een aai over zijn bolletje krijgen. Hij loopt mee met waar zijn vriend op de finca maar heen loopt. Zoek jij nog een vriend voor het leven?!

Hier is Frans op video:

 

Frans is op 29 januari naar de finca gekomen. Hij werd negatief getest op Anaplasma en Erlichea, positief op Leishmania, maar hij heeft geen symptomen. De geboortedatum in zijn paspoort is 19 maart 2014.Heb je interesse in Frans? Mail dan naar 112cg.holland@gmail.com

Voor meer info en foto's klik je op deze link: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=148387698542171&set=a.3521199554594285

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M