Star

Laatste update 27 oktober 2018 12:38

27-10-2018 Toen we bij PAWS waren hebben we nieuwe foto’s van Star gemaakt. De beschrijving klopt, ze is een beetje verlegen maar dat komt snel goed. Als je een mooi meisje zoekt heb je haar gevonden. Ze lijkt op een Galga met Greyhound vacht en de mooiste staart die je ooit gezien hebt. Daarnaast loopt ze ook nog eens perfect aan de riem. Star is 64 cm hoog.

10-07-2018 Kijk eens naar de mooie nieuwe foto's van Star!

11-06-2018 Dit is Star, een Lurcher meisje van 2 jaar. Star was erg ziek toen ze bij PAWS kwam en ze heeft 2 weken bij de dierenarts gelegen om te herstellen van Parvo. Gelukkig heeft ze het gered en kan ze nu van het leven gaan genieten. Ze is een zachtaardig meisje dat niet zou passen in een heel druk of luidruchtig huishouden. Ze is een beetje verlegen maar ze houdt wel van aaien en knuffelen. Als haar kennelmaatje aandacht krijgt wil zij ook graag! Star zou het fijn vinden als er al een andere hond aanwezig is in haar nieuwe thuis, zodat ze daarmee kan spelen en ze haar zelfvertrouwen kan opbouwen.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M