Robot

Laatste update 11 maart 2020 16:20

11-03-2020 In deze vlog van Corné en Natasja is Robot te zien! Hij wordt als derde Galgo voorgesteld! Zoals te zien is, is Robot angstig. Hij is dan ook op zoek naar een gouden mand bij mensen die ervaring hebben met angstige honden.


16-01-2019 Robot, geboren op 06-03-2014, doet zijn naam geen eer aan. Hij is zeker geen ongevoelige robot maar juist een hele gevoelige ziel die het niet gemakkelijk heeft gehad in zijn leven. Hij is erg onzeker in contact met mensen, met name voor mannen. Hij loopt vanwege zijn angsten onzeker aan de lijn. Hij loopt van links naar rechts en heeft soms een paniekaanval. Dubbele aanlijning met halsband en veiligheidsharnas is dan ook onmisbaar voor zijn eigen veiligheid. Robot heeft Leishmaniose, die onder controle is met medicijnen. Hij zoekt mensen die hem de kans willen bieden om op te kunnen bloeien tot de prachthond die hij werkelijk is. Robot zit sinds 13-02-2018 bij FBM.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M