Ringo

Laatste update 07 juni 2018 13:57

01-02-2018 Ringo, 3 jaar,  is een knappe vent die ook nog zoekende is naar zijn Gouden Mandje. Zijn opvanggezin laat ons weten:

"Ringo is een erg eerlijke, aandoenlijke en aanhankelijke reu. Hij is in het begin wat onzeker maar als hij eenmaal ziet dat je geen kwaad in de zin hebt dan is het moeilijk om hem niet steeds heel kort bij je te hebben.

Ringo is duidelijk dol op kleine kinderen! Alle buurtkinderen zijn hier zeer geliefd, hij kruipt meteen lekker tegen ze aan voor knuffels, maar wel heel respectvol en rustig, dus niet opdringerig.
Mannen heeft hij duidelijk iets minder goede ervaring mee maar met rust is dit prima te verhelpen.

Ringo heeft een rustige en zelfverzekerde baas nodig, die hem laat zien dat het in orde is, maar ook om hem even te wijzen op onrustig gedrag. Hij reageert erg goed op rustige correcties.

Binnen ligt hij het liefst heel dichtbij je maar ligt ook prima zelfstandig. Soms neigt hij naar wat onrustig gedrag, rondlopen of achter je aan lopen. Dit laat hij prima corrigeren door hem naar zijn plekje te wijzen.

Hij eet, drinkt en wandelt samen met mijn 2 corgi's, reu en teef. Beide gaat heerlijk, hij is heel zacht met ze allebei en geniet duidelijk van gezelschap. Dit is voor hem in een nieuw huis ook erg belangrijk.

Buiten loopt Ringo aan een 5 meter lijn en mag hij los op het omheinde losloopgebied. Hier geniet hij enorm van en rent en speelt erop los. Als hij klaar is met spelen, komt hij rustig weer naast me lopen.

Al met al is Ringo een genot om bij je te hebben, kleine levensgenieter! En met wat rust bloeit hij in rap tempo helemaal op."

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M