Ralph

Laatste update 19 november 2019 19:53

19-11-2019 Ralph is een knappe Ierse Greyhound van 2,5 jaar oud. Hij was te klein voor de renbaan en is daarom herplaatst door zijn eigenaar. Het was voor hem even wennen vanuit een kennel naar leven in een huis, maar de foto's laten zien dat dat Ralph goed af gaat.

Zijn opvanggezin wilde graag wat over hem vertellen, want ze vinden hem een leuke hond die wel klaar is voor adoptie bij mensen die Ralph begrijpen en hem wat tijd en ruimte geven.

"Ralph is sinds 3 weken in ons gezin en hij kwam erg timide bij ons aan, hij had er niet veel vertrouwen in...zo leek het. Maar gelukkig heeft hij de afgelopen weken veel vertrouwen in mijn man en mij gekregen. Mijn nichtje van 9 is 1 van zijn favorieten en rustige kinderen zijn leuk, aldus Ralph. Ralph eet graag zijn brok, maar kijkt ook graag even bij de andere honden. Hij laat zich echter makkelijk terugsturen naar zijn eigen bak en laat geen baknijd zien.

Naar buiten gaan is erg spannend, er is nog veel vreemd/nieuw voor hem.... iemand die naar buiten komt, een brommer, een fiets, een hoofd boven de dijk uit van iemand die daar loopt of fietst bv. Hij wil het graag goed in zich opnemen en blijft dan stil staan. Hij loopt goed aan de lijn (als hij tenminste niet iets interessants ziet, dan moet je even geduld hebben). Honden zijn erg leuk en hij wil graag op alle honden af om kennis te maken. Met onze kleine hond gaat het goed samen, dikke vrienden. Ralph begint langzaam te spelen, houdt van schoenen en sokken en ligt graag op de bank bovenop de kussentjes, vooral als ze van fleece zijn, dat vindt hij heerlijk. Ralph ontpopt zich als een leuke vrolijke hond en komt graag kroelen.

Alleen zijn vindt hij niet zo leuk, maar als hij samen met de andere honden even thuis moet blijven is dat geen probleem. Voor Ralph zou het dan ook mooi zijn als er al een hondenmaatje in huis is. Hier is hij erg leuk met mijn andere opvanger, een Galga.

Zindelijkheid is nog wel een aandachtspunt bij Ralph, maar hij gaat wel voor de tuindeur staan als hij naar buiten moet. Dus het begin is er en het wordt steeds beter. Het is vooral de afleiding buiten die er voor zorgt dat hij min of meer gewoon vergeet te plassen."

 

Waar staat Ralph zijn Gouden Mand waar hij verder kan gaan genieten en groeien???

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M