Noël (res)

Laatste update 13 september 2018 20:15

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

25-08-2018 Noël is een bijna sneeuwwitte Galgo met een crémekleurige schaduw over zijn rug en zijn staart. Heel apart. Hij komt van 112 Carlota Galgos en verblijft nu in een opvanggezin.

Noël is een vrolijke, jonge knul in het lijf van een reus die iedereen om laat kijken, zo mooi is hij. Hij is gek op kinderen en andere honden, maar houdt bij vreemde mensen afstand om eerst de kat uit de boom te kijken. Ziet hij je voor de tweede keer, dan vindt hij je lief en wil hij graag met je kroelen. Noël kent heel goed de hondentaal, maar ook die van mensen, want hij luistert goed.

Zijn enthousiasme maakt hem wel nog wat wild tijdens de wandeling, want het liefst zou hij lekker willen rennen en spelen. Een fijne tuin of lekker los in een veilig omheind gebied zou hij heerlijk vinden. Mee gaan joggen met zijn nieuwe baasje of meelopen naast de fiets zou geweldig zijn. Voor hele kleine kinderen is hij wat te onstuimig.

Noël is helemaal zindelijk en waarschuwt als hij echt hoognodig moet. Hij kan ook prima een halve dag alleen zijn met de andere hond(en) samen, maar kan incidenteel dan wel even op onderzoek gaan om te kijken of er hier en daar per ongeluk nog iets  eetbaars is blijven liggen. Maar ja, dat horen we van veel Galgos natuurlijk.

Hij is geboren op 5 mei 2016. Zijn schouderhoogte is 75 cm.

Kortom…Noël is gewoon leuk!!!

 

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M