Mr. Orange

Laatste update 11 mei 2018 15:35

22-03-2018 Hoe relaxt kan een hond zijn...

" Mr. Orange is nu ruim 4 weken weken bij ons en ik kan eigenlijk niks negatiefs melden. Een grotere schat van een hond bestaat er niet.... voorbeeldig aande riem, voorbeeldig in huis, lief, zachtaardig en rustig.

Houdt erg van knuffelen en komt gelijk als je hem roept om een aai in ontvangst te nemen."

Wie valt er voor deze grote jongen?!

 

25-02-2018 Toen we de informatie over Mr. Orange kregen uit Ierland, hebben we even nagevraagd of de genoemde 44 kilo wel klopte want dat vonden wij best een indrukwekkend gewicht. Maar dat gewicht klopt helemaal want deze meneer is een imposante verschijning. Hij meet maar liefst 75 cm schouderhoogte en heeft indrukwekkende spiermassa's. Na iets meer dan een week in zijn opvanggezin schreven zij ons het volgende...

"Mr. Orange is nu een week bij ons in de opvang en hij doet het geweldig! Hij is echt een grote vriendelijke reus. Vanaf het moment dat we thuis kwamen hebben we geen enkele onrust kunnen bespeuren, het is net of hij al jaren bij ons woont.
Het enige aandachtspuntje was het afbakenen van zijn territorium maar dankzij de tip van een plasband gaat ook dat nu prima.

Een grote lieverd is het, vindt het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden, wil overal bij zijn en vindt alles interessant. Is niet bang maar wel bescheiden. Ligt graag bij je als je ergens mee bezig bent maar gaat ook zonder tegensputteren op zijn kussen liggen, draait tevreden op zijn rug met vier poten in de lucht en slaakt zo nu en dan een tevreden zucht en kreun. Heerlijk!

Hij eet, drinkt, plast en poept goed. Kent absoluut geen baknijd. Loopt heerlijk, relaxed naast je aan de riem en trekt absoluut niet, is niet bang of onzeker, kortom een modelhond aan de lijn. Borstelen vindt hij heerlijk, spelen vindt hij fijn. Heb hem alleen horen blaffen als hij een kat ziet in de tuin. Met katten gaat dus zeker niet. Hij kan heel goed een paar uur alleen zijn en in de nachten horen we hem niet.

Mr. Orange is een mooie, grote, zeer rustige, relaxte, zelfverzekerde, prachtige Grey waar je binnen een uurtje van houdt. Een aanwinst voor iedereen."

 

09-01-2018 Mr. Orange heeft kennisgemaakt met kleine hondjes en dit ging heel goed.

22-12-2017 Dit is Mr. Orange, geboren op 11-04-2014. Orange is een relaxte en kalme Greyhound. Hij kan goed samen met kinderen ondanks dat hij zo sterk gebouwd is. Hij heeft nog nooit enige agressie getoond naar andere honden toe. Maar hij is niet katvriendelijk.

Mr. Orange wordt omschreven als een echte gentleman, een grote, vriendelijke reus. Hij is erg schoon in zijn kennel. Mr. Orange is gewoon een lieverd. Hij weegt 44 kg, zijn racenaam was Mr. Orange. Hij is klaar voor adoptie in begin januari!

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M