Mitoa

Laatste update 09 september 2018 13:05

09-09-2018 Mitoa is gearriveerd in zijn opvanggezin. We geven hem even tijd om een beetje te wennen aan zijn nieuwe situatie, want hij vindt het allemaal nogal spannend.

16-02-2018 Mitoa is een prachtige Galgo die uit het dorpje Carmona komt. Sinds 8 november 2017 zit hij in het asiel van FBM. In het begin is Mitoa nog een beetje onzeker maar hij laat zich wel aaien. Hij is gevoelig voor veranderingen in zijn omgeving maar hij is verder sociaal met mensen en andere honden. Mitoa kan ook met rustige katten samenleven. Verder loopt hij goed mee aan de riem. Er wordt met spoed een gouden mandje voor Mitoa gezocht omdat het leven in het asiel voor hem te zwaar is.

Mitoa is geboren op 12 juni 2013. Hij heeft een schouderhoogte van 64 cm en weegt 19,5 kg. Mitoa is negatief getest op Mediterrane ziekten behalve op Filaria maar daarvoor is hij reeds behandeld.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M