Mileena

Laatste update 07 januari 2020 02:19

07-01-2020 Hier een update over Mileena van haar opvanggezin...

"Mila is een droomhondje....eigenlijk is alles een beetje vanzelf gegaan: ze was direct zindelijk en geeft aan als ze naar buiten moet. Ze is 100% tuin zindelijk, aan de riem plassen en haar behoefte doen vindt ze nog wat lastiger. Lopen aan de lijn gaat ook goed, in het donker wil ze nog wel eens tegen je benen aanlopen.
Ze kan prima een paar uur alleen thuis blijven met de andere hondjes zonder te slopen of te blaffen/huilen. Ze luisterde eigenlijk direct naar haar naam en komt ook als je haar roept.

Het is een actief meisje wat behoefte heeft aan duidelijkheid, uitdaging en een hondenvriendje. Ze kijkt alles af bij ons eigen 3tal. Op teefjes wil ze soms wat fel reageren, maar is hierin goed te corrigeren. Aan de lijn blaft ze soms ook naar andere honden, maar ook hierin goed te corrigeren.
Nu haar plaats hier in de roedel duidelijk is en we weer uit de feestdagen zijn, verdwijnen deze "problemen" eigenlijk ook uit zichzelf.  Het is duidelijk dat weer een normaal ritme goed voor haar is en we zijn gestart met haar 1 op 1 extra uitdaging te geven. We doen hersenwerkjes met haar,  oefenen basiscommando's en starten met fietsen.

Het is echt een meisje wat uitdaging nodig heeft en niet voldoende heeft aan een paar x per dag een rondje uit aan de lijn. 
Het zou een geweldig hondje zijn om mee te gaan sporten. Het is een slim meisje wat eigenlijk alles bijna direct snapt en ook een duidelijke "will to please" heeft.

Ze heeft wel jachtintstinct op eigen kleine dieren en op straat, dus ik twijfel of ze met katten kan samenleven.

Verder is het een heel lief, vrolijk en speels meisje. Wat heerlijk met de andere hondjes speelt, maar ook alleen met een speeltje kan spelen zonder het te claimen. Bij voldoende beweging kan ze ook heerlijk bankhangen. Ze is heel onafhankelijk en zelfbewust."

Zoekt u een dame met een pittige spirit, dan is Mileena vast de match voor u.

 

21-12-2019 Mileena is vandaag aangekomen in Nederland en gaat nu lekker wennen in haar opvanggezin!

23-11-2019 Mileena komt binnenkort naar een opvanggezin in Nederland.

18-09-2019 Kijk eens in de ogen van deze aandoenlijke Galga. Is ze niet super schattig? Ze heet Mileena en verblijft in het asiel van Scooby sinds 23 februari 2019. Mileena is binnengekomen bij Scooby na een reddingsactie waarbij in totaal 48 Galgo’s zijn opgehaald in Andalusië. Ze is geboren op 20 maart 2015.

Mileena is sociaal en heeft geen problemen met andere honden. Mileena is lief voor mensen, maar in het begin een beetje verlegen. Ze heeft maar een tweede keer nodig om je weer te zien en dan is het goed. Mileena houdt van knuffelen, maar ze gedraagt zich niet opdringerig. Ze zou een stuk gelukkiger zijn als ze het asiel eindelijk mag verlaten...

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M