Lizzie

Laatste update 20 februari 2018 15:24

20-02-2018 Lizzie is een jonge, vrolijke hond die vrijwel nooit met haar verkeerde poot haar mand uit stapt. Elke dag is weer een feestje en dit feestje viert ze het liefste met jou! Ballonnen en slingers zijn voor het feestje niet nodig, deze vriendelijke hond zorgt zelf voor genoeg gezelligheid en haar lange feestneus heeft ze altijd bij zich. Lizzie is een echte allemansvriend, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd. Al je vrienden kunnen een uitnodiging verwachten voor haar feestje. Naast feestelijke partijtjes strekt deze leuke meid graag haar (enorm lange) poten. Ze houdt het kilometers vol. Wij zouden haar niet uitdagen voor een sprintje, want gezien haar hardloop carrière ga je toch niet winnen! Om haar toch van de nodige beweging te voorzien en daarbij niet zelf je tong op de knieën te hebben, is het een idee om zelf lekker op de fiets te stappen en Lizzie het zware conditiewerk te laten doen.

Wanneer de energie door het al gefeest op is, rolt Lizzie zich graag op in haar mand. Met haar lange stelten is oprollen wel een beetje een uitdaging en zit ze regelmatig in de knoop met zichzelf. Lichamelijk dan hè, want met dat koppie is niets mis! Mocht ze bij je op de bank kruipen dat is dan natuurlijk fantastisch. Misschien kunnen jullie dan samen zoetsappige films kijken, dat geeft haar gelijk een goed excuus om lekker dicht tegen je aan te kruipen. We vermoeden dat onze Lizzie het ook geen probleem vindt om samen met de kleinsten naar een leuke tekenfilm te kijken. Misschien is Pinokkio een goede suggestie, Lizzie weet namelijk alles van lange neuzen af! Omdat we niet zeker weten of ze ook daadwerkelijk kinderen gewend is plaatsen we haar niet bij de aller kleinsten. Maar vanwege haar enorm zachtaardige karakter zijn kinderen vanaf 6 jaar  welkom om kennis te komen maken.

Helaas heeft Lizzie met haar komst niet haar levensverhaal meegenomen. Zo weten wij bijvoorbeeld niet hoe ze zich zal gedragen wanneer ze alleen thuis zal moeten zijn. Door haar lange poten en flinke neus is het in ieder geval raadzaam alle eetbare spullen goed op te bergen. Stel je voor dat ze de taart al op heeft voordat het feest überhaupt gaat beginnen! Zoals gezegd is Lizzie zeer sociaal en dit geldt ook richting haar soortgenoten. Wat nog meer goed in de smaak valt zijn katten, konijnen en andere beestjes waar ze flink achterna kan jagen. Dit is dan ook de reden dat Lizzie altijd (!) aangelijnd moet worden uitgelaten.

Ben je nieuwsgierig geworden wat voor hond er achter de beschrijving schuilt. Bel dan snel, dan kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten!Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Loes van Overeemlaan 8
3818 GZ Amersfoort
Tel.: 088 - 8113 470
E-mail: infodbca@dierenbescherming.nl

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M