Lapiz

Laatste update 07 juni 2019 12:13

07-06-2019 We hebben inmiddels wat meer informatie over Lapiz!

Afgelopen oktober kreeg Scooby een telefoontje over 2 Galgo`s die waren aangereden door een auto. Een was overleden en de andere was Lapiz. Hij was ernstig gewond geraakt, maar hij had het overleeft. Lapiz heeft een operatie ondergaan, hij kan nu rennen en lopen, maar niet helemaal normaal.

Lapiz is groot en heel mager, maar ook heel erg knap! Hij is heel zachtaardig, vredig, echt een brave jongen. Totaal niet dominant (waarschijnlijk weet hij dat hij niet sterk genoeg is), maar heel sociaal en speels met zijn paddockvriendjes. Met mensen is hij nog een beetje verlegen, maar hij is niet getraumatiseerd. Hij begint menselijke aanraking en contact te accepteren en ervan te genieten.

Alles wat Lapiz nu nodig heeft is een eigen thuis....

Hier is een filmpje van Lapiz:

 

12-05-2019 Lapiz is een knappe Galgo die momenteel in het asiel van Scooby verblijft. Hij is daar gearriveerd in december 2018 met zijn heup uit de kom. Inmiddels is lieve Lapiz helemaal hersteld en hij kan een normaal leven leiden. Lapiz is geboren in december 2017 en heeft een schouderhoogte van 70 cm. Hij is vriendelijk naar mensen toe en ook sociaal met honden. Wie op zoek is naar een echt maatje voor het leven hoeft nu niet meer verder te zoeken...

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M