Lana

Laatste update 08 juli 2019 13:10

08-07-2019 Lana is een jonge Galga, slank en petite van vorm. Behendig. Lana heeft niet gejaagd. Haar galguero  had nog niet met haar gejaagd toen hij plotseling overleed. Zijn echtgenote wilde hem eren en heeft Lana met de andere Galgos van haar man gehouden. Ze verborg de honden op een patio, maar daar was ze niet veilig. Daarom is Lana opgenomen in de shelter van 112 Carlota Galgos.

Lana is jong, energiek, snel en mobiel. Er wordt op de shelter met haar gewerkt. Ze leert van alles, ze leert haar nieuwe leven kennen, en ze leert ook regels. Ze zal geweldig zijn als huisdier want ze is vriendelijk en liefdevol. Ze heeft absoluut een tuin nodig om in te kunnen spelen. Ze houdt van speelgoed en een hondenvriendje als speelkameraad, of kinderen. Mee joggen met het baasje zou ook heel leuk zijn. Lana is een hoge energie-Galga met een groot hart. 

Ze is negatief voor Leishmania, Erlichea, Filaria en Anaplasma. De geboortedatum op haar paspoort is 6 februari 2016. Bij belangstelling voor Lana, mail naar onze consulente Renée: ree4.ginn@gmail.com

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M