juanita

Laatste update 09 augustus 2020 16:58

08-08-2020 Dit is Juanita, ze is 7,5 jaar oud en zit al 4,5 jaar in Scooby. Waarom zit ze al zo lang te wachten? Waarschijnlijk omdat ze een Galgomix is en geen rashond.

Maar Juanita is een heel speciale hond. Ze was mishandeld en vertrouwde niemand, maar dankzij de liefde die ze in Scooby heeft gekregen is ze nu een liefdevolle en gezellige hond. Soms is ze wat selectief met zowel mensen als honden, maar heeft ze niet het recht om een beetje voorzichtig te zijn? Ze heeft alle reden om zichzelf te beschermen tegen onbekenden, want je weet nooit wie je kunt vertrouwen. Over het algemeen kan ze goed overweg met alle honden, ze heeft nog nooit gevochten, hoogstens wat geblaft. Ze loopt ook heel goed aan de riem.

Het is niet eerlijk dat ze oud moet worden in de shelter en het wordt tijd dat ze een familie krijgt die haar verzorgt en haar liefde geeft. Veel succes Juanita, hopelijk vinden we binnenkort dat bijzondere huis voor je.

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M