Jack

Laatste update 09 januari 2018 14:40

09-01-2018 Kijk eens naar de mooie nieuwe foto's van Jack!

24-12-2017 Jack is als langzitter vanuit Scooby meegekomen naar een opvanggezin en we hebben hem even wat tijd gegeven om te wennen want dat had hij echt nodig. Zijn opvanggezin heeft nu iets over hem geschreven...

"Vier weken is Jack nu bij ons in de opvang en wat zien we hem groeien ! Van angstig mannetje dat constant wegdook achter stoelen en planten, ligt hij nu al gewoon tussen de andere honden lekker te relaxen. Hij is zeker nog heel voorzichtig en op z'n hoede, vooral voor vreemden, maar hij leert ook heel snel . Hij vindt het fijn om over “de berg” (omheind losloopterrein) te struinen. Soms samen met andere honden maar ook gewoon lekker wat rond ruiken en plassen. Hij begint nu ook te markeren buiten, zo mooi om te zien. In het begin liet hij zich gewoon leeg lopen. Ventje moet nog heel wat leren en vertrouwen maar hij is op de goede weg. Het valt ook niet mee na bijna 2 jaar in Scooby te hebben gezeten als "vergeten hond" omdat je dan toevallig een zwarte reu bent .

Eén ding is zeker.....ons hart heeft hij veroverd, die mooie zwarte Parel, nu dat van u nog !???

 

27-11-2017 Black beauty Jack heeft lang in Scooby gezeten en gelukkig nu in een opvanggezin. Hij zal wat tijd nodig hebben om te wennen en die gaat hij krijgen. Jack vindt het allemaal nog erg spannend hier.

11-11-2017 In het begin was Jack erg bang voor mensen. Hij heeft vooruitgang gemaakt en is niet meer zo bang bij mensen die hij kent. Jack is wel nog erg verlegen en nerveus bij onbekenden in de buurt.

02-11-2017 Jack is een verlegen Galgo die in het begin timide kan zijn. Hij zit helaas al sinds april 2016 in het asiel van Scooby. Jack speelt graag met andere honden. Hij is geboren in juli 2011. Wanneer mag deze lieverd eindelijk het asiel verlaten?

Hier kunt u een video bekijken van Jack:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M