Indio

Laatste update 05 mei 2017 19:25

05-05-2017 Kijk eens naar de mooie nieuwe fotos van Indio!

21-04-2017 Kijk eens naar dit leuke filmpje van Indio:

 

 

21-02-2017 Indio zijn zelfvertrouwen naar mensen en de buitenwereld is langzaam aan het groeien. Hij wordt iets minder schrikachtig.

Met andere honden is Indio zeker niet angstig en laat zien graag te rennen en te spelen. Daarin kan hij zelfs wat onstuimig zijn. Indio verblijft samen met Bumbury in Royal Dog Resort en heeft zijn grote maat gevonden in Bumbury. Waar Bumbury is, is Indio en het is ons duidelijk dat Indio een andere niet bange hond naast zich nodig heeft als steun en voorbeeld.
Hoe geweldig zou het zijn als deze mannen samen geplaatst zouden worden??

Naast spelen kan Indio ook lekker luieren.

Als Indio gewend is aan mensen dan vindt hij een aai en een knuffel zeker fijn. Het contact moet wel in het begin vanuit hem komen. Bent u op zoek naar een prachtige lieve Galgo reu en weet u hoe u hem verder kunt helpen met de opbouw van zijn vertrouwen in mensen??

Meldt u dan snel bij de consulente van de provincie waar u woont.

 

24-11-2016 "Onze" mooie galgo reu Indio verblijft nu in Royal Dog Resort omdat hij niet meer in zijn opvanggezin kon blijven waar een kat in huis is. Deze mooi lieve vent heeft zeker een andere (wind)hond naast zich nodig en is al vrienden met Bumbury.

Als je Indio ontmoet kun je eigenlijk niet anders dan verliefd worden op hem. Hij mag dan soms onzeker zijn en momenten hebben waarop hij schrikt, maar hij is ook een hond die snel aan iemand kan hechten en zijn nieuwsgierigheid helpt hem ook om snel te ontdekken dat er heel veel leuke en lieve mensen zijn.

18-11-2016 Indio is nu 2 weken in zijn opvanggezin, dus tijd om wat over hem te vertellen.

Indio is een hele mooie zachtaardige hond. Hij trekt veel aandacht omdat hij zo mooi is. Hij is een grote vent met een klein en verlegen hart.

Hij pakt het huislijk leven heel goed op en begint te genieten van alles wat hem nu overkomt. Omdat hij toch wel een wat bange hond is, wordt hij heel gedoseerd blootgesteld aan nieuwe situaties. Niet teveel prikkels, maar wel gewoon overal aan meedoen met de steun van de eigen roedel van het opvanggezin. Wat voor hem nu vooral belangrijk is, is rust en regelmaat.

Indio heeft zeker een hele harde kant van het leven gezien. Hij kan erg schrikken als je hem met een gestrekte arm benadert, dan probeert hij te vluchten. Maar Indio herstelt zich ook best snel en zijn opvangmama vertrouwt hij inmiddels.

Als hij mee is ergens op bezoek dan wil hij alleen ergens gaan liggen als hij pal naast zijn opvangmama is en natuurlijk het liefst wel op een zacht kleed. In huis is hij nu genoeg op zijn gemak om lekker relaxed in de kamer op zijn eigen plekje te blijven liggen.

Indio is niet speciaal bang voor mannen, hij kan vooral schrikken van een situatie waarin hij “denkt” dat er klappen gaan vallen. Het beste is het om hem helemaal te negeren als hij weg wil kruipen en gewoon door te gaan met waar je mee bezig bent. Nu is er geen gevaar meer voor Indio en hij moet zelf gaan ontdekken dat hoe de mensen zich ook bewegen, ze hem in ieder geval geen pijn (meer) doen. Hij is nieuwsgierig en dat is heel goed.

Hij geniet in huis van een zachte mand, lekker eten, wandelen vond hij best spannend, maar inmiddels is hij er als kippen bij als hij hoort dat de riemen worden gepakt. Buiten gaat zijn staart al regelmatig in de krul.

Als hij mee gaat naar het vrijwilligerswerk van zijn opvangmama kan hij op een afgesloten speelweide los lopen en dat vind hij wel wat! Regelmatig komt hij dan even kwispelend aan, geeft een likje....smelt....!

Met soortgenoten is Indio 1 bonk vriendschap. Hij staat helemaal onderaan in de roedel, valt er een grommetje, dan weet hij meteen zijn plek. Indio heeft in Spanje een kattentest gehad en die ging goed, maar nu hij inmiddels zo op zijn gemak is in zijn opvanggezin, blijkt dat hij helaas niet met katten kan samenleven. 

Omdat Indio duidelijk veel heeft meegemaakt in Spanje zoekt hij een thuis waar het niet al te druk is, maar zeker wel een andere lieve hond.

Indio heeft een schouderhoogte van 69 cm.

07-11-2016 Indio is 5 november aangekomen in zijn opvanggezin en deze knappe vent heeft even tijd nodig om alles te verwerken. Over een week of misschien wat langer laten we weten hoe het met hem gaat.

20-09-2016 Indio is een galgo reu van ongeveer 3 jaar. Hij is gered in een dorpje van Toledo en is angstig naar mensen toe. De vrijwilligers van BaasGalgo werken aan zijn angst en beetje bij beetje wordt hij vrijer. Indio gaat goed samen met reutjes en teefjes. Negatief getest op mediterrane ziektes.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M