Fina

Laatste update 25 september 2020 22:45

10-09-2020 Fina wordt vanuit Spanje omschreven als een onzekere Galga met weinig zelfvertrouwen en het asiel is een plek waar dit niet makkelijk verbetert. Het is daarom fijn dat zij het asiel mag verlaten en in een opvanggezin haar vleugeltjes mag uitslaan, met een stabiele Galgo aan haar zij. In een volgende update hopen we te kunnen vertellen hoe ze zich in het opvanggezin ontwikkelt. Fina heeft minstens één stabiele hond naast zich nodig om zich aan op te trekken. Zij wordt niet alleen geplaatst.

07-08-2020 Fina is gevonden in een plaats in Toledo en nu in veilige handen bij BaasGalgo. Het is te hopen dat ze die veiligheid snel gaat voelen, want Fina heeft met haar 3,5 jaar duidelijk niet veel fijne ervaringen met mensen.

BaasGalgo plaatst hun Galgos graag in Nederland en België, omdat ze weten hoe wij deze honden op handen dragen en ze verwennen. Dit gunnen ze Fina ook, maar zij heeft wel ervaren mensen nodig en een andere stabiele hond als steun en voorbeeld.

Fina heeft tijd en geduld nodig om meer vertrouwen te krijgen en te ervaren dat er ook lieve en mooie mensen zijn, die veel van haar houden. Die haar een lekker eigen mandje of een hele bank geven, lekker eten en snackjes, die haar beschermen waar nodig en een leuke hond om mee te kunnen spelen, om naast te wandelen, samen te eten, te onderzoeken en als voorbeeld.

Haar testen waren allemaal negatief, dus Fina kan verhuizen naar haar eigen paradijsje. Wie wil haar dit geven??

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M