Elsner

Laatste update 16 maart 2020 19:51

16-03-2020 Elsner is nu 3 maanden in zijn opvanggezin in Nederland.

Het is een ontzettend zachte jongen en één en al liefde. Elsner kruipt het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan om lekker te knuffelen. Ook met andere honden doet hij dat echt heel erg graag. Hij speelt heel lief en voorzichtig met ze. Buiten is het een echte entertainer. Het is zo mooi om hem te zien rennen en springen! Hij loopt als een showpaardje. Elsner is blij en vrolijk, maar moet je wel eerst leren kennen, want vreemde mensen vindt hij nog griezelig.

Heb je interesse in Elsner, mail dan naar onze consulente Renée: ree4.ginn@gmail.com. En misschien kunnen jullie binnenkort een keertje kennismaken.


10-12-2019 Elsner, een prachtige jonge Galgo uit de shelter 112 Carlota Galgos, woont sinds 7 december in een pleeggezin in Nederland, van waaruit hij op zoek gaat naar zijn familie voor altijd.

Elsner is een Galgo die echt uit zijn schulp is gekomen. Hij komt van een heel slechte plek en heeft dan ook veel kleine littekens over zijn lichaam. Maar er zit geen greintje kwaad in zijn lijf. Hij is vriendelijk, liefelijk en galant. Zijn dankbaarheid is zo groot en hij kan het niet helpen, hij moet het je laten zien. Hij probeert soms je hand vast te houden, alsof hij wil zeggen dat hij bij je wil zijn, “ik laat je niet gaan”. Hij is gemakkelijk en sociaal en eet goed. Loopt netjes aan de riem. Hij doet het goed met de andere honden in het gezin, is erg gesteld op de dochter en vooral ook op de man in huis. Er is echt niets negatiefs over hem zeggen. Elsner is echt tot zijn recht gekomen.

Hij is vrij van Mediterrane ziekten. Geboortedatum in zijn paspoort is 01-11-2015.  Voor meer informatie over Elsner, neem contact op met onze consulente Renée via ree4.ginn@gmail.com.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M