Elina

Laatste update 10 december 2019 20:09

10-12-2019 Elina komt uit de shelter 112 Carlota Galgos en verblijft sinds 7 december bij haar opvangadres in Nederland.

Elina heeft zich geleidelijk ontwikkeld, in het tempo dat ze nodig had, maar eigenlijk hoefde ze alleen maar te gaan inzien dat niemand haar meer pijn zou doen of haar iets af zou nemen. De dingen die ze als rijkdom van het leven zag, zoals dekens op haar bed, waren voor haar een pure troost. Nu weet ze dat ze daar altijd zullen zijn. Alles wat ze nodig heeft zal er van nu af voor haar zijn.

Elina is een stil meisje. Veroorzaakt geen problemen en is graag aan je zijde om een zachte hand te voelen strelen. Ze is uitgegroeid tot een lief, zachtaardig meiske dat graag bij anderen wil zijn, maar ook heel goed op zichzelf. Ze houdt van het comfort van een zachte mand en een lekker dekentje en ze geniet. Ze eet goed en wandelt netjes mee. Ze kan soms een beetje verlegen zijn, maar eigenlijk is ze super. Ze is ook geschikt voor iemand zonder ervaring met windhonden.

Elina is vrij van Mediterrane ziektes en volgens haar paspoort geboren op 1 november 2017. Voor meer informatie, mail onze consulente Renée via ree4.ginn@gmail.com

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M