Dulzon

Laatste update 04 december 2017 16:04

03-12-2017 Dulzon (in zijn opvanggezin Ollie genoemd) is een ontzettend lieve reu van 8 jaar oud. Hij heeft een mooie vacht,wit met een ruwharig gestroomde rug. Zijn schouderhoogte is 69 cm.

Dulzon is de rust zelve. Hij ligt het liefst heel de dag te slapen, in huis heb je niet eens in de gaten dat hij aanwezig is. Hij geniet zichtbaar van de rust, zijn warme mand en de lekkere maaltijden. Dulzon moet nog wat kilootjes aankomen dus krijgt hij wat vaker eten. Als hij een koekje krijgt, waar hij geen raad mee weet (het niet kent), gaat hij die in zijn mand begraven.

Hij leeft samen met 2 teefjes en een reutje (kleinere mixen) en dat gaat allemaal prima. Ook kan Dulzon heel goed met katten leven, de kat in het opvanggezin kijkt hij niet naar.

Als we gaan wandelen en de andere honden in de gang staan te trappelen moet ik Dulzon roepen en dan komt hij even rustig om het hoekje kijken. Hij wandelt met slappe lijn rustig met je mee, korte rondjes of een stevige strandwandeling, Dulzon vindt het heerlijk.

Hij is niet speciaal bang voor mannen. Als je hem snel benaderd met gestrekte armen dan wil hij wegkruipen…daar heeft hij geen goede ervaringen mee. Als je hem rustig benaderd kun je hem heerlijk kriebelen. Ook visite kan dat.

Buiten observeert hij eens rustig alles wat hij niet kent, Onverwachte obstakels op de weg vindt hij wel wat eng…hij drukt zich dan tegen mij aan.

Naar andere honden op straat zoekt hij geen toenadering toe. Hij loopt er zo voorbij. Als de andere hond echt lelijk doet, dan weet Dulzon zichzelf wel te beschermen. Terecht natuurlijk.

In een rustig huishouden merk je de zachtaardige lieve Dulzon. Hij is zo lief, hij kruipt meteen je hart in…. Hij zou het als als enige hond in huis ook prima redden. `s Nachts slaapt hij lekker in zijn mandje en hoor je hem nooit. Dulzon is vanaf dag 1 zindelijk.

Wie een hele zachtaardige, rustige, oudere hond zoekt, en mensen die zelf ook een rustig huishouden hebben, zijn bij Dulzon aan het juiste adres.

 

07-10-2017 Dulzon is een leuke, wat oudere Galgo die binnenkort naar Nederland komt en rustig mag wennen in een opvanggezin. Dulzon is geboren in april 2009 en zit sinds februari 2017 in Scooby. Hij kan met katten samen leven. Dulzon deed de kattentest heel goed. Hij gaf de katten geen aandacht zelfs niet toen een van de katten hem kopjes kwam geven.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M