Clark (res)

Laatste update 26 oktober 2018 15:07

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

07-10-2018 Clark is een wat oudere Greyhound, maar van karakter nog best jong. Hij kan goed luieren en wandelt ook nog heel graag. In huis is hij rustig en ligt graag op zichzelf op een lekker plekje. Hij trekt niet echt naar de andere honden om daar bijvoorbeeld bij te gaan liggen. Hij laat zich ook niet opjutten door de anderen en gaat niet mee in hun gedrag, bij bepaalde communicatie in de hondentaal kan hij wel ineens heel alert zijn. Zelfstandig en zelfverzekerd omschrijft zijn karakter het best.

Clark is dol op aandacht, maar liefst wel gedoseerd. Hij vindt knuffelen leuk, maar overladen hiermee hoeft voor hem niet altijd. Hij heeft graag met tijden wat meer personal space en respect voor zijn ruimte. Geen hond om overheen of omheen te gaan hangen. Vooral bij dames is hij meer op zijn gemak en kruipt er zelfs gezellig tegenaan op de bank, dit gebeurt steeds vaker. Hij is nu bij zijn opvanggezin redelijk “ontdooid”. Hij is enthousiast als er iemand thuis komt, maar gaat daarna weer lekker zijn eigen ding doen. Soms wil hij wel even spelen. Hij zou als enige hond in huis kunnen leven.

Hij luistert goed naar zijn naam als je hem roept, verder is hij niet van de commando’s.

Alleen thuis zijn is verder ook geen probleem, hij eet graag en is dol op een snackje van tijd tot tijd. Snacks waar hij een poosje mee bezig is hebben de voorkeur, vergeleken met de andere honden neemt hij hij er echt de tijd voor.

Clark loopt netjes mee aan de riem en kan alleen op omheind terrein los. Hij gaat graag mee in de auto, is sociaal met andere honden, maar wel even oppassen met kleine hondjes die aan het rennen zijn. Clark komt van de racebaan en dan kan snelheid van iets kleins toch zijn training en instinct triggeren. Sinds kort is er een jonge kat in huis en dat gaat eigenlijk heel goed met Clark samen. Hij lijkt niet goed te weten wat hij met dat kleine beestje moet. Clark had eerst ook veel interesse in het konijn in het hok bij zijn opvanggezin en die interesse is ook helemaal afgenomen. Clark heeft een schouderhoogte van 72 cm.

Wie geeft deze lieverd zijn Gouden Mandje?

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M