Caneli

Laatste update 24 januari 2018 15:30

24-01-2018 Caneli is nu een maand in haar opvanggezin: "We noemen haar Nela en vinden haar buiten nog best jeugdig....ze rent sneller dan onze Galga van 8 jaaren loopt altijd voorop. Ze geniet van de lange wandelingen die we maken. Ze wil buiten ook graag contact maken met andere honden en doet dat heel vriendelijk. Tijdens het wandelen kijkt ze nieuwsgierig om zich heen en haar ogen lijken nog prima te werken.

Ze is naar mensen toe niet bang maar kan soms wel even wat terughoudend zijn in het begin. Binnen is ze rustig en geniet van de warmte en knuffeltjes die ze krijgt. Ze is een makkelijke dame."

 

23-12-2017 Caneli is nu een week in Nederland na 13 maanden in FBM en draait probleemloos mee in het opvanggezin en de roedel.
Ze is een vertederende lieverd en als je van oudere honden houdt, val je meteen voor haar. Op een bescheiden manier vraagt ze je aandacht en is blij met de warmte en liefde die ze krijgt.
Meteen vanaf dag 1 zindelijk, sociaal naar de andere honden, niet bang voor mensen of kinderen en buiten ook niet bang, zelfs niet voor knalletjes, tot nu toe.
Ze loopt perfect aan de lijn en wil zelfs nog wel even rennen zo nu en dan. Dat kan gelukkig op een omheind terrein in de buurt dus ze is helemaal happy dan.
Met katten kan Caneli helaas niet. Even een paar uur alleen zijn met de andere honden samen gaat ook zonder problemen.

Het opvanggezin geeft aan haar graag te gast te hebben, maar voor Caneli is het fijn als er snel een Gouden Mandje voor haar is.

 

10-12-2017 Binnenkort komt deze oudere Galga genaamd Caneli naar Nederland en zij mag dan in een lief opvanggezin verblijven. Caneli is geboren op 1 augustus 2008 en is op 2 november 2016 gevonden in het dorpje Dos Hermanas. Sindsdien verblijft zij in het asiel van FBM. Ze is heel aanhankelijk, sociaal een zachtaardig. Caneli is negatief getest op ziekten en reeds gesteriliseerd. Ze kan verder goed omgaan met andere honden en loopt netjes mee aan de lijn. Wie geeft deze oudere dame een kans op een gelukkig leven?

Hier is een filmpje van Caneli:

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M