Bora2

Laatste update 07 mei 2018 15:24

07-05-2018 Met Bora gaat het nog steeds erg goed in haar opvanggezin, ze is een grote knuffelkont en ze heeft bewezen dat ze heel erg goed is met kinderen.

In huis is dit meisje over het algemeen heel rustig en soms wil ze even dollen met een knuffel. Ze lijkt in haar rennen, op veilig terrein, en in haar spel jonger dan de aangegeven leeftijd in haar paspoort.

Het blaffen aan de lijn tijdens wandelen wordt ook al minder, ze word zekerder van zichzelf en dat scheelt een heleboel. Kleine hondjes vind ze heel leuk en daar kan ze dus prima mee samenleven. Voor de kat in het opvanggezin heeft ze heilig ontzag, als de kat uit haar bak wil eten doet ze een stap achteruit.

In huis is het een heerlijke hond om om je heen te hebben, een lieverd die een eigen thuis verdient na haar leven in Spanje. Dus is onze vraag "Wie geeft Bora haar Gouden Mandje?"

 

 

02-04-2018 Bora is een lief Galgo teefje dat nu samenleeft met 2 mix teefjes, een mix reutje en een kat. Dat gaat allemaal super.

's Morgens is ze maar wat blij dat de dag weer begint...alle speeltjes moeten dan uit de mand en vliegen dan door de lucht. Bora is dan net een clowntje.

Bora is zindelijk en een goede eter.

Buiten op straat is ze nergens bang voor, sowieso is ze niet echt bang, niet voor mensen,kinderen..

Tegenover honden op straat is ze wel wat onzeker en gedraagt zich dan wat stoer. Dat uit ze door te blaffen. Hierin is ze goed te corrigeren en zeker met een lekker stukje worst voor haar neusje. Beste is even een stukje samen wandelen. Ze wandelt regelmatig in groepen en dat vindt ze maar wat gezellig.

Op veilig terrein kan Bora loslopen en geniet daar zichtbaar van, ze racet dan rondjes om je heen en haar snoetje laat zien dat ze dan helemaal happy is.

Bora heeft inmiddels ontdekt dat de bank de beste plek is om te slapen, tja…Galgo he… Verder is Bora een grote knuffelkont. Ze duwt regelmatig zachtjes haar kopje onder je arm, wachtend tot je haar gaat aaien. Zo lief.


Wie ziet dit lieve meisje zitten om voor altijd een Gouden Mandje te geven?

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M