Ben2

Laatste update 15 april 2018 12:54

15-04-2018 Dit is Ben, geboren op 09-10-2012. Ben is een erg relaxte Greyhound. Hij heeft nooit enige agressie getoond tegenover kinderen. Hij heeft ook geen problemen met medium en grote honden. Hij heeft nog geen kennis gemaakt met kleine hondjes. Ben is niet katvriendelijk.

Ben is een gehoorzame Greyhound die goed naar zijn naam luistert als je hem roept. Hij geniet van het wandelen aan de riem. Ben is een Gryehound die makkelijk te begeleiden en controleren is als je met hem loopt. Hij is erg sociaal en houdt van contact met mensen. Ben speelt graag met zijn bal en gaat deze graag apporteren. Hij komt de bal altijd weer terugbrengen. Ben heeft graag een lekker koekje voordat hij zich nestelt in zijn bed. Hij heeft alle kenmerken om een geweldige familiehond te worden.

Ben heeft zijn pols geblesseerd in 2015 en leeft sindsdien als huishond. Van deze oude blessure heeft hij in het dagelijkse leven geen last. Zijn racenaam was Devon Big Ben. Hij weegt 33,5 kg. Ben is midden mei klaar voor adoptie!

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M