Bambi

Laatste update 28 oktober 2017 13:07

28-10-2017 Mag ik Bambi aan jullie voorstellen.

Deze mooie Podenco mix van ongeveer anderhalf  jaar oud is ruim een jaar geleden uit Spanje naar NL gekomen.  Ze heeft in een opvanggezin met een grote roedel gewoond en mocht uiteindelijk daar blijven wonen. Maar ook al heeft ze daar jonge speelmaatjes, helaas past een grote roedel niet bij haar. Ze heeft meer aandacht van mensen nodig. Ze vindt het geweldig om samen met het baasje bezig te zijn. Maakt eigenlijk niet uit wat, als het maar samen is. Daar geniet ze echt van.

Nu woont ze tijdelijk in een roedel met 2 honden. Dat gaat prima, ze daagt ze netjes uit tot spelen, maar respecteert ook een afwijzing. Bambi wil graag leren. Een wandeling, snuffelen en speuren of samen sporten aan de lijn vindt ze heerlijk. Ze loopt goed aan de lijn. Uiteraard moet ze nog wat commando's leren en dat wil ze graag.

De Podenco in haar toont wel jachtinstinct als ze wild in zicht heeft. Op veilig terrein kan ze los maar dat moet uiteraard opgebouwd worden. Als ze haar portie aandacht en wandelen gehad heeft is ze moe en gaat dan lekker relaxed chillen zonder aandacht voor dat wat om haar heen gebeurt. Helemaal het einde is het als ze tegen je aan mag liggen op de bank. Ze is een grote knuffelkont. Ze heeft geen angsten en is een heerlijke, grote, gezonde puberclown.

We zoeken iemand die haar lekker aandacht geeft en samen met haar dingen wil doen. Wandelen, een terrasje pikken, op cursus, ze vindt alles leuk. Ze doet zelfs mee aan een knuffelproject voor dementerende ouderen. Ze is met katten getest en toonde geen interesse. Natuurlijk moet ook dit opgebouwd worden.  Helemaal alleen als enigste hond, dat kent ze niet. We zoeken een thuis met een hondenmaatje. Samen met een andere hond kan ze een paar uur alleen thuis blijven. 

Bambi is 70 cm hoog en ca. 25 kilo. Ze is gecastreerd en gechipt, volledig geënt en vrij van Mediterrane ziektes

Bij interesse in Bambi kunt u contact opnemen met Diana van Engelen op 06-12875846 of mail dianavanderhoeven61@gmail.com

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M