Azaria

Laatste update 17 januari 2020 20:19

17-01-2020 Azaria is een prachtige Galga uit de shelter van 112 Carlota Galgos. Ze kwam daar samen aan met Azai, haar zoon of broer. Ze waren beide getraumatiseerd, maar Azaria heeft zich sindsdien als eerste zo goed hersteld dat ze nu klaar is voor adoptie. Ze is inmiddels sinds 8 december in Nederland bij een heel fijn opvanggezin waar ze zich goed heeft aangepast aan de routine daar.

Ze is net een kleine gazelle zoals ze huppelt en springt, heel vrolijk en blij.  Met een stabiele roedel gaat het super met haar. De kans is groot dat ze voor een bange hond zal gaan zorgen zoals ze dat voor Azai deed, en dat zou een stap terug zijn voor haar. Omdat haar verleden zo donker is zoeken we als adoptant iemand met ervaring die haar die tijd laat vergeten.

Azaria is echt een supermeisje dat zich onder de goede omstandigheden binnen een mum van tijd zal settelen in een nieuwe omgeving. Ze geniet van naast de fiets lopen, dat heeft ze bij haar opvangfamilie geleerd. Ze wacht keurig in de gang tot ze mag komen eten, ligt met haar tijdelijke zusjes lekker knus te slapen en vindt het heerlijk om op een lekker botje te kauwen.

Ze kan soms nog even van iets schrikken, maar herstelt zich snel en ze is een vrolijke meid die graag speelt. Ze is sociaal met andere honden, ook met kleine hondjes is ze heel goed. Met katten heeft ze geen probleem, en ook voor mannen is ze niet bang. Azaria is vrij van alle Mediterrane ziektes. 01-03-2014 zou haar geboortedatum zijn.

Heb je interesse in Azaria? Neem dan contact op met onze consulente Renée via ree4.ginn@gmail.com.

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M