Alfie

Laatste update 17 december 2019 13:18

25-04-2019 Dit is Alfie, hij is ongeveer 7-8 jaar. Alfie was gevonden als zwerver en hij verkeerde in een erbarmelijke staat toen hij bij PAWS kwam. Hij was ondervoed, uitgedroogd, had schurft en een paar bulten en bobbels. Toen hij pas hier was, was Alfie in zichzelf gekeerd en gesloten, maar hij is opgebloeid tot een fantastische jongen. Zijn bulten zijn verwijderd en ter controle opgestuurd, maar alles was goed. Hij is nu weer helemaal gezond en klaar voor zijn eigen familie.

Alfie is een liefdevolle en aanhankelijke jongen. Hij kan goed omgaan met andere honden, groot, klein, reu en teef. Hij is niet katvriendelijk. Aan de riem loopt hij netjes met je mee en zo nu en dan trekt hij graag even een sprintje als hij los mag lopen. Hij zou als enige hond kunnen leven of als maatje voor een andere hond. Stad of platteland, het kan allebei voor Alfie.

Alfie is een slimme jongen, als er een deur niet goed dicht is of op een kiertje staat kan hij die openen! Dat is ons al eens gebeurd!

 

 

  

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M