Adan

Laatste update 17 september 2019 12:27

08-09-2019 Dit is Adan, ter adoptie bij 112 Carlota Galgos.

Adan is een mooie, vrolijke en blije Galgo van 9 maanden. Hij is niet voor 100% Galgo, er zit een beetje ander bloed in hem, maar wel voor het allergrootste deel. Hij is samen met zijn zusje Evie in de shelter aangekomen en kan, maar hoeft niet, samen met haar geadopteerd te worden. Adan is echt een pretletter, vol energie gaat hij op onderzoek uit zoals het bij een jonge hond hoort. Hij klimt graag op de boombank om olijven te snoepen!

Voor hem is het wel heel belangrijk dat het hek in de tuin hoog genoeg is: in één seconde springt en klimt hij over een hek van 2 meter - niet om te ontsnappen, want hij springt ook gewoon weer terug - maar omdat aan de andere kant van het hek drie puppies wonen! Minstens 2.20 meter is echt een noodzaak, de laatste foto van de serie laat Adan in volle actie zien. Een veilige tuin is fijn maar geen vereiste, een actieve adoptant die veel met hem eropuit gaat naar veilig omheinde uitlaatgebieden, kan hem ook gelukkig maken!

Volgens zijn paspoort is Adan geboren op 18 januari 2019. Hij is negatief getest op de Mediterrane ziekten. Voor meer informatie over Adan, mail onze consulente Renée op ree4.ginn@gmail.com

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M