Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Lolita

S

10-07-2020 Sinds kort verblijft het Galgo pupje Lolita bij FBM. Ze is prachtig en super lief. In het begin zal ze tijd nodig hebben om aan je te wennen en wil ze het liefste wegkruipen. Waarschijnlijk door hetgeen wat ze in haar prille leventje... (verder)

Ruga

S

09-07-2020 Dit is RUGA van FBM, 3 jaar oud. Ruga is een mooi brindle teefje. Ze is verlegen, maar lief en aanhankelijk als ze je leert kennen. Ze is bang in nieuwe drukke situaties. Op zich loopt ze wel goed mee aan de riem en ze is nog niet ge... (verder)

Moncho

S

09-07-2020 Dit is MONCHO van FBM, 4 jaar oud. Moncho is een prachtige brindle met witte reu. Hij is erg lief en aanhankelijk. Beetje verlegen in het begin, maar hij ontdooit snel en wordt dan graag geknuffeld. Hij loopt redelijk tot goed aan de... (verder)

Camilo

S

08-01-2020 Camilo is een prachtige jongen van 4 jaar oud en gevonden in een stad in Toledo. Een zwarte reu maakt al minder kans op adoptie en Camilo is ook nog eens een hond die duidelijk niet zo'n leuk leven heeft gehad bij zijn vorige "eigena... (verder)

Rique

S

09-06-2020 Rique is vanaf 7 juli te bewonderen in Nederland als zijnde opvanghond. Maar gezien zijn 10 jaar zou het super zijn als hij meteen naar zijn eigen thuis mag die dag. 05-06-2020 Rique is een knappe man, maar vandaag liet hij z... (verder)

Winnie

S

09-06-2020 Winnie komt 7 juli naar Nederland en gaat hopelijk alvast proberen hoe lekker de bank ligt in haar opvanggezin. Wilt u haar meteen op uw eigen bank.... meteen adoptie is natuurlijk helemaal welkom voor dit meisje. Ze heeft ook een ka... (verder)

Tiger (res)

S

24-09-2019 Leuke (vr)olijke Tiger wil ook graag dat Gouden Mandje waar hij in de wandelgangen over hoort praten. Deze brindle jongen (met op zijn linker zijde een aparte tekening) liep met zijn 3 jaar op straat te zwerven in een dor... (verder)

Juana (res)

S

09-06-2020 Juana mag zich gelukkig prijzen dat zij 7 juli naar Nederland komt en in een opvanggezin vast mag komen proeven van het goede leven. Maar natuurlijk mag ze ook meteen naar haar eigen thuis. 22-05-2020 Juana, een prachtige Gal... (verder)

Fermin (res)

S

20-02-20 Deze knappe jongeman van drie jaar, is Fermin. Fermin zwierf rond in een dorpje in Toledo en was kennelijk niet meer gewenst door zijn eigenaar. Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen... zo’n mooie jongen, in de bloei ... (verder)

Jack

S

31-05-2020 Lieve Jack met de mooie ogen komt uit Murcia. Hij is geboren op 16 maart 2016 en sinds februari 2020 verblijft hij in het asiel van Scooby. Jack heeft een goed karakter, is zeer volgzaam en geniet van het gezelschap van mensen. Hij i... (verder)