Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Centina (res)

S

20-03-2018 Centina zit al weer 4 maanden in haar opvanggezin en we hebben gevraagd om een verhaal hoe het met Centina is vergaan van aankomst tot nu. " In januari 2017 heb ik Centina voor het eerst ontmoet in de overvolle shelter van FB... (verder)

Roa

S

22-04-2018 Leuke kleine Roa van 1 jaar oud, is 4 weken geleden vanuit Scooby aangekomen in een opvanggezin in Nederland. We hebben haar even de tijd gegeven om een beeld van haar te krijgen, want in Scooby was ze behoorlijk bang en dan zie je b... (verder)

Alma

S

22-04-2018 Alma is nu ongeveer een half jaar in haar opvanggezin.Zij kwam als een bange Galga uit Spanje en er is dan ook bewust gekozen haar adoptie even uit te stellen om Alma de kans te geven zich op te trekken aan de stabiele roedel i... (verder)

Jenefer

S

21-04-2018 Jenefer is een prachtige en liefdevolle Galga. Ze is een actief meisje en vindt het leuk om iedereen te begroeten. Jenefer loopt netjes aan de riem mee en is sociaal met andere honden. Ze kan wellicht met rustige katten die honden ge... (verder)

Suspiro

S

21-04-2018 Suspiro is een hele zachtaardige, lieve en rustige Galgo. Hij is geboren in januari 2015 en komt uit Murcia. Zijn vorige eigenaar heeft zijn microchip verwijderd en sinds 27 januari 2018 zit deze arme jongen in het asiel van Scooby. ... (verder)

Topper

S

20-04-2018 Dit is Topper, een 3 jaar oude Lurcher reu. Topper kwam in december 2015 bij PAWS. Zijn eigenaar kon niet meer voor hem zorgen. Topper is erg vriendelijk naar andere honden toe en deelt zonder problemen zijn kennel met reutjes en tee... (verder)

Poppet

S

19-04-2018 Dit is Poppet, 5 maanden oud. Ze zal opgroeien tot een klein formaat Lurcher. Poppet is een speelse meid die goed overweg kan met andere honden. Ze is zelfverzekerd en aanhankelijk. Poppet heeft een thuis nodig met een tuin. Ze is no... (verder)

Serrana (res)

S

25-03-2018 Serrana is een Galga die geboren is op 20 maart 2015. Ze is een beetje een nerveuze dame voor zowel mensen als andere honden maar inmiddels laat ze wel zien dat ze interesse in mensen heeft en dat ze graag dapper wil zijn. Het zou go... (verder)

Roger

S

18-04-2018 Dit is Roger, een ex-coursing Greyhound, geboren op 31-05-2016. Roger heeft een schouderhoogte van 75 cm en weegt ongeveer 35 kg. Rogers karakter is over het algemeen erg relaxt en lui. Hij is van nature erg lief en aanhankelijk. Bij... (verder)

Katie

S

18-04-2018 Dit is Katie, geboren in oktober 2015. Katie heeft een schouderhoogte van 68 cm en weegt 26 kg. Katie kwam bij PAWS nadat ze een blessure had opgelopen. Haar spierblessure is nu helemaal genezen maar ze kan niet meer racen. Katie is ... (verder)