Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Alegria

S

15-01-2021 Dit is Alegria. De naam zegt het al: vreugde! Alegria is een blije zwart-witte dame die niet bang is. Ze is geboren op 7 juli 2016 en negatief getest op Mediterrane ziekten. Hier is een filmpje van Alegria: (verder)

Castellano

S

15-01-2021 Castellano is een knappe brindle Galgo. Hij is nog een beetje onzeker en verlegen in het begin. Castellano heeft een rustig karakter. Hij is geboren op 8 september 2016 en verblijft sinds januari bij FBM. Castellano is negatief getes... (verder)

Otilia

S

15-01-2021 Otilia is een prachtige brindle Galga die geboren is op 07-01-2020. Ze is een beetje onzeker maar niet bang. Otilia verblijft bij FBM sinds januari 2021. Ze is vrij van Mediterrane ziekten. Hier is een filmpje van Otilia... (verder)

Marcela

S

15-01-2021 Marcela is een vrolijke Galga met een mooie witte vacht. Ze is niet bang en is aanhankelijk met mensen. Marcela verblijft bij FBM sinds januari 2021. Ze is geboren op 1 september 2018 en negatief getest op Mediterrane ziekten. <... (verder)

Aivar (res)

S

23-11-2020 Aivar is geen dierbare puppy, geen zuivere windhond en daarom is hij al meer dan anderhalf jaar onzichtbaar. Hij verdient toch ook een kans? Aivar is niet alleen knap, maar ook sociaal. Hij vindt mensen echter nog griezelig en het is... (verder)

Esperanza

S

12-01-2021 Esperanza is een Galga van 9 jaar die door haar eigenaar is afgestaan aan BaasGalgo omdat ze geen nut meer voor hem had. Zij is rustig, aanhankelijk en heeft geen angsten. Esperanza gaat goed om met andere honden, zowel reuen als tev... (verder)

Maria

S

09-01-2021 Maria is een mooi grijs teefje van ruim 2 jaar en komt van BaasGalgo. Ze is half december 2020 naar Nederland gekomen en verblijft sindsdien in een opvanggezin. Volgens haar paspoort is ze geboren in november 2018, maar de vrijwillig... (verder)

Beltza

S

09-01-2021 Beltza is een mix-Galgo van ongeveer 2,5 jaar. In juni 2020 is ze met een vangkooi van straat gehaald. Zij had een vreselijke wond in haar nek met een diep ingegroeide halsband. Haar staart was gebroken en had een geïnfecteerde ... (verder)

Dawn

S

07-01-2021 Kleine verlegen Dawn kwam bij PAWS samen met haar broertje en moeder. Ze is geboren op 28-03-2019. Dawn is een klein, nerveus meisje. Ze heeft zeker een andere hond naast zich nodig die haar de weg kan wijzen in haar leven. Ze kan he... (verder)

Harry

S

07-01-2021 Dit is de fantastische Harry Smiles! Hij is geboren op 16-02-2018. Harry is een van de liefste jongens die je zal ontmoeten. Echt een absoluut schatje! Heel liefdevol en aanhankelijk. Harry kan soms ook een beetje verlegen en timide ... (verder)