Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Barry

S

21-12-2017 Kijk eens naar de leuke nieuwe foto's van Barry! 20-05-2017 Barry is een Lurcher reu van 4 jaar met een schouderhoogte van 61 cm.Hij heeft ondanks dat hij zwart is verrassende brindle str... (verder)

Abbey

S

26-07-2017 Van Abbeys rechter voetje is een foto gemaakt omdat ze af en toe mankt. Het blijkt dat in het verleden haar teentje waarschijnlijk is gebroken en verkeerd genezen. Af en en toe doet het pijn en dan geven ze Metacam voor een paar dage... (verder)

Heidi

S

11-12-2017 Dit is Heidi, geboren op 20-01-2016. Heidi heeft een supergoed karakter, ze kan goed met kinderen omgaan en heeft nog nooit enige agressie getoond tegenover andere honden. Heidi is niet katvriendelijk. Haar karakter geeft aan dat ze ... (verder)

Orange

S

09-01-2018 Orange heeft kennisgemaakt met kleine hondjes en dit ging heel goed. 22-12-2017 Dit is Orange, geboren op 11-04-2014. Orange is een relaxte en kalme Greyhound. Hij kan goed samen met kinderen ondanks dat hij zo sterk gebouwd ... (verder)

Clark

S

14-12-2017 Deze beauty is Clark. Clark kwam bij PAWS toen zijn racecarrière voorbij was. Hij is 7 jaar oud en een perfecte gentleman. Hij is rustig en sociaal en houdt erg van zijn bed. Clark kan goed samen met andere honden, hij deelt m... (verder)

Revoltosa

S

16-02-2018 Revoltosa is zeer vriendelijke Galga. Ze kan heel goed omgaan met andere honden en loopt netjes aan de riem. Revoltosa is geboren op 24 juli 2016 en zij zit sinds 24 januari 2018 in het asiel van FBM. Ze komt uit het dorp Utrera. Rev... (verder)

Mitoa

S

16-02-2018 Mitoa is een prachtige Galgo die uit het dorpje Carmona komt. Sinds 8 november 2017 zit hij in het asiel van FBM. In het begin is Mitoa nog een beetje onzeker maar hij laat zich wel aaien. Hij is gevoelig voor veranderingen in zijn o... (verder)

Clauss (res)

S

01-02-2018 Clauss woont nu ruim een  maand in een opvanggezin en wat een 'gentleman' is hij: zachtaardig, bescheiden, netjes en loyaal zowel naar mensen als andere honden. Je merkt dat hij het huiselijk leven niet gewend is want no... (verder)

Andrea (res)

S

07-02-2018 Andrea is een rustige, oudere Galga die binnenkort naar Nederland komt en in een opvanggezin mag verblijven. Ze heeft een kalm karakter, is aanhankelijk en ze is zeker geen bange hond. Andrea kan goed ... (verder)

Sammy

S

13-02-2018 Dit is Sammy, geboren op 10-05-2015. Sammy is vriendelijk en sociaal. Hij gaat vaak om met een 7-jarig kind en een 11-jarig kind en dit gaat erg goed samen. Hij gaat ook goed samen met medium en grote honden maar met kleine hondjes w... (verder)