Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Bandido

S

21-02-2019 Bandido is een knappe kerel die sinds juni 2018 in het asiel van Scooby zit te wachten op zijn gouden mandje. In het begin is Bandido wat verlegen, maar daarna is hij heel aanhankelijk. Hij is sociaal ... (verder)

Txingudi

S

21-02-2019 Dit is Txingudi! Een knap brindle meisje met een best wel moeilijke naam. Ze is geboren in februari 2016. Sinds april 2018 verblijft zij al bij Scooby. Dat is best lang. Komt dat door die moeilijke naa... (verder)

Muffin

S

21-02-2019 Muffin is een prachtige zwart-witte Galga die uit Zamora komt. Ze is geboren in juni 2017 en sinds oktober 2018 verblijft zij bij Scooby. Muffin is sociaal met honden, ook is ze vriendelijk naar mensen toe. Hopelijk hoeft ze niet vee... (verder)

Bienve

S

21-02-2019 Dit is Bienve! Een lieve, rustige brindle Galgo die via zijn vorige eigenaar (een jager) terecht is gekomen in het asiel van Scooby. Hij wacht al meer dan een jaar tot hij naar huis mag! Bienve komt uit Peñaranada de Brac... (verder)

Vegetta

S

21-02-2019 Vegetta is een verlegen jongen die uit Toledo komt. Helaas zit deze lieve Galgo al een jaar in het asiel van Scooby. Hij verblijft er al sinds februari 2018! Vegetta heeft een rustig en zachtaardig karakter. Hij heeft wel eventjes ti... (verder)

Seamus

S

20-02-109 Dit is Seamus, een Greyhound puppy van 4 maanden. Zijn ouders waren coursing Greyhounds. Hij was naar de dierenarts gebracht om in te laten slapen, waarschijnlijk omdat hij platvoetjes heeft. Seamus is een lieve, levendige en speelse ... (verder)

Cata

S

22-01-2019 Cata is een heel jong Podencaatje van 1 jaar. Ze is gered door middel van een vangkooi. Ze is in het begin bang en wantrouwend. Ze voelt zich prettig met honden om haar heen, deze geven haar zekerheid. Ze kan goed omgaan met zowel re... (verder)

Marzo

S

18-02-2019 Dit is Marzo, geboren op 01-07-2013. Ontmoet “Zen-Master” Marzo. Lief, goedmoedig, sociaal, rustig, aanhankelijk, dit zijn een paar woorden die Marzo omschrijven. “Haast en spoed” komen niet in zijn woord... (verder)

Anika

S

18-02-2019 Dit is Anika, een Galgo mix geboren op 31-01-2017. Anika zwierf al een poosje rond en kon uiteindelijk met haar 7 puppy`s (van destijds 3 dagen oud) gevangen worden en is toen bij FBM gebracht. Haar pups zijn inmiddels al groot en An... (verder)

Morante

S

21-01-2019 Morante is een Galgo die in februari 2018 gered is door Scooby uit Jerez de la Frontera. Hij is ontzettend lief en dol op knuffelen. Morante is vriendelijk en aanhankelijk. Hij is sociaal met andere honden, niet dominant of bang... (verder)