Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Aramis

S

07-04-2020 Dit is Aramis, nog een opaatje bij Scooby. Aramis is 11 jaar oud en woont momenteel bij Fermín in huis, in afwachting van zijn eigen familie. Hij is geboren op 14 maart 2009 en zit sinds 1 maart 2020 in Scooby. Hij is een liev... (verder)

Kimi

S

06-04-2020 Kimi is een van de Galgo's die enkele weken geleden vanuit Murcia in Scooby is aangekomen. Hij heeft 10 jaar bij zijn galguero doorgebracht en het is tijd dat hij leert wat het is om een echt thuis en een eigen familie te hebben... (verder)

Ralph

S

05-04-2020 Hoe maak je Ralph happy?? Nou, allereerst met knuffels gooien (zie de nieuwe foto's!) en natuurlijk zijn eigen Gouden Mandje waar hij op wacht.... Hier is een vrolijk filmpje van Ralph: https://www.youtub... (verder)

Rajah (res)

S

29-02-2020 Rajah is een prachtige ‘black beauty’. Hij is geboren op 8 februari 2017. Rajah is de rust zelve, heel statig en rustig loopt hij met je mee. Hij snuffelt kalm, bekijkt zich alles en laat zich lekker aaien. Rajah trekt zi... (verder)

Guacamole

S

24-01-2020 Dit is Guacamole, een prachtige Galgo. In het begin is hij wat verlegen met mensen die hij niet kent, maar dat is al snel goed en dan is hij sociaal. Hij loopt netjes mee aan de riem. Hoewel hij best een gevoelige hond is, heeft hij ... (verder)

Elsner

S

16-03-2020 Elsner is nu 3 maanden in zijn opvanggezin in Nederland. Het is een ontzettend zachte jongen en één en al liefde. Elsner kruipt het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan om lekker te knuffelen. Ook met andere ho... (verder)

Noé

S

16-03-2020 Noé (in zijn opvanggezin Dante genoemd) is nu alweer bijna 3 maanden in Nederland en het gaat goed met deze jongen. Noé heeft zich inmiddels ontpopt tot een hond die echt heel graag met alle andere honden die hi... (verder)

Canela

S

14-03-2020 Voor langzitter Canela wordt het echt tijd dat zij eindelijk na een jaar (10 maart 2019) in het asiel van Scooby naar haar eigen thuis mag. Canela is een hele lieve en aanhankelijke Galga. Ze is geboren in 2014. Canela volgt altijd h... (verder)

Acacia

S

14-03-2020 Acacia is zwervend gevonden net buiten de poorten van Scooby. Gelukkig hebben ze haar kunnen vangen en oh wat is ze lief! Acacia kan heel goed omgaan met de andere honden, is dol op knuffelen en mensen. Ze is heel rustig en heeft een... (verder)

Robot

S

11-03-2020 In deze vlog van Corné en Natasja is Robot te zien! Hij wordt als derde Galgo voorgesteld! Zoals te zien is, is Robot angstig. Hij is dan ook op zoek naar een gouden mand bij mensen die ervaring hebben met angstige honden.... (verder)