Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Cata

S

22-01-2019 Cata is een heel jong Podencaatje van 1 jaar. Ze is gered door middel van een vangkooi. Dit meisje is angstig en wantrouwend. Cata voelt zich prettig met honden om zich heen, deze geven haar zekerheid. Ze kan goed omgaan met zowel re... (verder)

Chusi

S

16-04-2019 Lieve, kleine Chusi is echt een schattige Galga, je zou er zo verliefd op kunnen worden. Chusi is geboren op 13-05-2014. Ze heeft een zeer hartelijk karakter.  Ze loopt goed mee aan de lijn. Ze kan in sommige situaties nog wat o... (verder)

Metalica

S

16-04-2019 Metálica is een prachtige Galga met een aparte kleur. Geboren op 03-05-2016. Ze is in eerste instantie wat terughoudend, maar niet angstig. Zodra ze je leert kennen is ze een gezellig en aanhankelijk meisje dat snakt naar lief... (verder)

Quito

S

16-04-2019 Quito is een prachtige, rustige Galgo die goed mee loopt aan de lijn. Hij is niet echt angstig, maar wel wat terughoudend en voorzichtig. Hij wil je graag eerst leren kennen voor hij zich bloot geeft. Quito is geboren op 29-01-2014 e... (verder)

Vito

S

16-04-2019 Vito is een mooie en leuke hond.  Vito is geboren op 14-02-2012. Hij is actief, speels en vrolijk. Maar als een echte windhond ligt hij ook graag op de bank, genietend van zijn momenten van rust. Hij is niet geschikt om met katt... (verder)

Salera

S

16-04-2019 Salera is een lief meisje met een rustig, sociaal en aanhankelijk karakter. Ze loopt keurig met je mee aan een riem en past zich heel goed aan in onbekende en nieuwe omgevingen.  Ze kan goed samen met andere honden, katten lieve... (verder)

Cantora

S

16-04-2019 Zoek je een zeer lief, rustig, mooi, en elegant Galga meisje? Zoek niet verder want hier is Cantora. Geboren op 14-06-2013. Ze loopt heel netjes mee aan de lijn en ze kan goed opschieten met andere honden, groot of klein. Katten liev... (verder)

Tudor

S

16-04-2019 Tudor is een mooie brindle Galgo die helaas al een jaar in het asiel van Scooby aan het wachten is op zijn gouden mandje. Hij is geboren op 2 januari 2016. Tudor komt uit Murcia en is bij Scooby sinds april 2018. Hij kan goed omgaan ... (verder)

Condor Smokie

S

15-04-2019 Dit is Condor Smokie, geboren op 19-05-2017. Zijn koosnaam is Smokie. Smokie is klein voor een reu, hij zal in het begin overkomen als heel verlegen, maar als hij je eenmaal kent komt hij uit zijn schulp. Voor Smokie zou een thuis zo... (verder)

Condor Blue

S

15-04-2019 Dit is Condor Blue, geboren op 19-05-2017. Zijn koosnaam is Bluey. Bluey Is een hele vrolijke hond en speelt graag. Hij is niet gewend aan kinderen. Met Greyhound teefjes kan hij goed omgaan, met de reuen wat minder. Of hij met katte... (verder)