Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Nubi

S

05-12-2019 Nubi is een prachtige windhond van 2 jaar die onlangs bij  FBM is aangekomen. Ze is lief en kalm, waardoor ze er verlegen uitziet, maar ze houdt van contact met mensen. Met andere honden is ze ook geweldig en ze zou met katten k... (verder)

Sol

S

05-12-2019 Sol, geboren op 10-06-2015, is een schoonheid van windhond, elegant, aanhankelijk en vol liefde. Ze loopt heel goed mee aan de riem, hoewel ze soms een beetje opgewonden kan raken. Ze houdt van interactie met mensen en verliest ... (verder)

Endira

S

05-12-2019 Endira, geboren op 15-08-2017, is een sociaal meisje, maar in het begin wat verlegen. Ze weet hoe ze aan de leiband moet lopen, maar de nieuwe omgevingen kunnen haar wat angst bezorgen. Ze woont samen met andere windhonden en soms is... (verder)

Ursula

S

06-11-2019 Ursula is een hele lieve en gezellige  Galguita. Ze houdt van knuffelen en is altijd vrolijk, haar kwispelende staartje maakt overuren.  Het is heerlijk om met haar te wandelen aan de lijn, ze past zich prima aan aan de omg... (verder)

Asuncion

S

28-11-2019 Dit is Asuncion, geboren op 31-03-2014. Asuncion is een lief, klein meisje van ruim 5 jaar oud. Ze is een beetje timide, maar ze is gelukkig wel nieuwsgierig, wat haar makkelijker over haar verlegenheid heen zal helpen. Ze loopt rede... (verder)

Uruguay

S

28-11-2019 Dit is Uruguay, geboren op 09-01-2018. Uruguay is een mooie, grote reu met een kalm en aanhankelijk karakter. Hij is sociaal met mensen en andere honden. Hij past zich goed aan in nieuwe omstandigheden en presteert goed aan de lijn. ... (verder)

Monaco

S

28-11-2019 Dit is Monaco, geboren op 03-01-2017. Monaco is een mooie, grote Galgo die ietwat verlegen is bij het eerste contact. Hij is sociaal met andere honden, maar enigszins wantrouwend tegenover mensen die hij niet kent. Hij is onzeker in ... (verder)

Ataulfa

S

28-11-2019 Dit is Ataulfa, geboren op 27-05-2015. Ataulfa is een lieve, aanhankelijke Galga.Ze is vriendelijk met mensen en sociaal met andere honden. Ze loopt redelijk goed aan de riem. Met katten kan ze niet samen leven. Ataulfa is sinds... (verder)

Belgrado

S

28-11-2019 Dit is Belgrado, geboren op 27-07-2017. Belgrado is een knap mannetje. Met zijn net 61 cm schouderhoogte is hij voor een reu aan de kleinere kant. Hij is niet bang, maar wel wat timide. Maar hij past zich soepel aan en loopt heel goe... (verder)

Mier

S

04-12-2019 Mier, geboren op 03-02-2015, is een prachtige hond waar je direct verliefd op wordt zodra je hem ontmoet! Hij is niet bang, maar wel een beetje verlegen bij het eerste contact met mensen die hij niet kent. Hij is zelfverzekerd en soc... (verder)