Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Slaneyside Behan

S

24-06-2019 Slaneyside Behan is door zijn eigenaar overgedragen aan PAWS voor bemiddeling. Er zijn ook nieuwe foto's toegevoegd! 30-04-2019 Dit is Slaneyside Behan, geboren op 10-07-2016. Zijn koosnaam is Beano. Beano is echt een huishon... (verder)

Olwyn

S

20-06-2019 Knappe Olwyn heeft best een tijdje bij PAWS gezeten en heeft nu het geluk in een opvanggezin alvast te mogen wennen aan een fijn hondenleven. Nu is dat wennen haar prima af gegaan, zoals haar opvanggezin laat weten... "... (verder)

Nora

S

20-06-2019 Nora.....ze wordt steeds relaxter, ook wanneer er visite komt. Ze blaft even en daarna gaat zij gewoon haar dingetje doen (lees: slapen). Ze heeft nog wel een beetje angst voor grote honden, maar wanneer zij los is en haar ruimte kan... (verder)

Mara

S

11-05-2019 Dit is Mara! Een mooie Galga met een brindle en licht ruwharige vacht. Mara is een vriendelijke dame die in februari 2016 geboren is. Ze heeft een schouderhoogte van ongeveer 65 cm. Sinds januari 2019 wacht zij in het asiel van Scoob... (verder)

Shayla (res)

S

21-05-2019 Shayla is nu een week bij mij in opvang en wat doet ze het goed!  Bij de kennismaking was ze wat voorzichtig. Toch wel spannend om ineens in een vreemd huis te komen waar 4 andere honden en 2 katten aanwezig zijn. Na een... (verder)

Pinturita

S

18-06-2019 Pinturita is een vriendelijke en knappe Galga. Ze is lekker sociaal met de andere honden in het asiel en ze loopt netjes mee aan de riem. Pinturita is niet bang voor mensen. Na enkele minuten laat ze zich rustig aaien, maar je moet h... (verder)

Clave

S

16-06-2019 Even een berichtje van het opvanggezin van Clave..."Clave aardt goed hier. Ze draait prima mee in de dagelijkse dingen, ze eet goed en slaapt heerlijk op de bank. Ze is absoluut aan het genieten van het huisleven. Als het... (verder)

Dolly (res)

S

12-06-2019 Dit is Dolly, geboren op 15-04-2016. Dolly kwam bij PAWS omdat ze een paar jaar geleden haar pols had geblesseerd en daardoor nooit kon racen. Ze kan normaal lopen en sprintjes trekken als ze los is, geen probleem! Dolly is erg vrien... (verder)

Mama met haar pups

S

12-06-2019 Een mama met haar kindjes hoort niet op straat te leven of in een asiel. Ze horen in een warme mand te slapen, in een warm huis en bij een gezin dat ze liefde geeft. Deze mama-Galga werd met haar pups in Cádiz gevonden. Mama i... (verder)

Haleon

S

12-06-2019 Haleon kan mogelijk met katten samenleven. Tijdens een kattentest reageerde hij niet agressief maar kalm. 04-06-2019 Haleon is een geweldige Galgo. Hij is groot, zwart en erg knap. Hij heeft ook enige mooie, witte haren, zoda... (verder)