Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Nahir

S

22-10-2019 Nahir is een tweejarige zwarte Galga die achtergelaten is door haar vorige eigenaar. Deze ‘black beauty' is sociaal met zowel teefjes als reutjes en ze loopt goed aan de riem. Maar Nahir is bang en terughoudend. Ze heeft iemand... (verder)

Olivia

S

20-10-2019 Olivia is een lieve, leuke, sportieve, kleine Galgadame. Ze zit een beetje tussen een Whippet en een Galgo in qua formaat. Ze is sinds 12 oktober in haar opvanggezin en die schrijft... "Olivia is nieuwsgierig en ondernemend. ... (verder)

Roja

S

20-10-2019 Roja is een prachtige Galga, maar dit meisje is bang voor mensen. Ze is geboren op 2 oktober 2016 en verblijft in het asiel van Scooby sinds mei 2019. Ze kan goed omgaan met andere honden en de verwachting is dat ze in een liefdevol ... (verder)

Pablo

S

19-10-2019 Dit is Pablo! Een gekke, leuke Podenco. Hij is ontzettend lief voor mensen, een beetje dominant met reuen, maar perfect met teefjes. Pablo wordt super blij als de verzorgers zijn paddock binnen komen. Hij springt dan en kwispelt met ... (verder)

Sam

S

10-10-2019 Sam is een leuke, jonge Galgo mix van nu 6 maanden en op zoek naar een thuis waar ervaring is met het opvoeden van een hond van 6 maanden. Sam is een knappe, zwarte, jonge hond en de eerste week in zijn opvanggezin was hij ee... (verder)

Aida

S

17-10-2019 Deze prachtige black beauty heet Aida. Sinds augustus 2019 verblijft zij in het asiel van Scooby. Aida is al zwervend op straat gevonden. Ze is geboren in 2017 en ze is echt super, super lief! Aida is heel aanhankelijk en is gek op s... (verder)

Talento

S

17-10-2019 Talento is een verlegen en bange Galgo. Hij verblijft al sinds januari 2019 in het asiel van Scooby. Hoewel hij al enkele keren is gebeten blijft hij sociaal en goed in de omgang met andere honden. Mensen houdt hij liever op een... (verder)

Neytiri

S

17-10-2019 Neytiri is een leuke Podenco die uit Andalusië komt. Zij is geboren in juli 2018 en sinds augustus 2019 is ze in het asiel van Scooby terecht gekomen. Neytiri is een beetje verlegen, maar ontzettend dol op spelen. Het was daarom... (verder)

Machaca

S

17-10-2019 Machaca is een knappe brindle jongen die geboren is op 21 september 2016. Hij is speels, aanhankelijk en grappig. In het begin zal hij nog iets verlegen zijn, maar hij heeft gewoon even tijd nodig om te wennen. Machaca kan goed ... (verder)

Moranski Joy (res)

S

10-09-2019 Dit is Moranski Joy, geboren op 01-11-2017. Haar koosnaam is Gudrun. Gudrun gaat om met babies, kleuters en kinderen en dit gaat heel goed. Ze is het gewend om met andere honden te zijn, groot en klein en kan het met allemaal goed vi... (verder)