Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Whippet/Lurcher puppies

S

18-12-2018 Ter adoptie bij PAWS, Deze leuke Whippet/Lurcher puppies van 13 weken oud. Ze heten: Elton, Freddie, Rod, Annie, Grace, Cher en Tina. Tina is het meest verlegen. (verder)

Topper

S

22-09-2018 Maak kennis met onze mooie, lange termijn jongen, TOPPER, 4,5 jaar. Deze Lurcherjongen heeft onlangs zijn tweejarig jubileum met PAWS gehad. Topper is een knappe, donkere brindle jongen die een comfort... (verder)

Mulan

S

18-12-2018 Mulan is in maart 2018 gearriveerd bij Scooby toen ze pas 1 maand oud was. Ze is geen puppy meer maar wel nog steeds in het asiel. Eerst moest ze leren te leven zonder haar mama en toen zonder haar zusjes. Gelukkig heeft ze wel nog w... (verder)

Faraon

S

15-12-2018 Faraón is een mooie, zwarte Galgo die inmiddels meer dan een jaar (sinds november 2017) in het asiel van Scooby zit. Wij hopen nu eindelijk met spoed zijn gouden mandje te vinden. Faraón is een wat kleinere Galgo met ee... (verder)

Lindo

S

15-12-2018 Lindo is kleine, super energieke en sociale Galgo die al veel te lang in het asiel van Scooby zit, waarschijnlijk omdat hij zwart is. Wij zoeken met spoed een warme mand voor hem. Lindo is echt een geweldige vrolijke jongen. Hij is z... (verder)

Gitana

S

15-12-2018 Wij zoeken voor Gitana met spoed een warme mand. Ze zit al sinds januari 2018 in het asiel van Scooby. Gitana is een lieve, aanhankelijke en speelse dame. In het begin kan ze misschien iets verlegen zijn. Verder is Gitana sociaal met... (verder)

Pinto (res)

S

31-10-2018 Pinto is een Galgo die uit Toledo komt. Momenteel zit hij sinds februari 2018 in het asiel van Scooby. Pinto is een hele knappe jongen die in het begin een beetje verlegen is. Hij is heel nieuwsgierig en vindt het leuk om mensen te l... (verder)

Tavern Trooper

S

11-12-2018 Dit is Tavern Trooper, geboren op 15-01-2016. Trooper reist graag en houdt van aandacht. Hij is een lieve hond. Met kinderen is hij vriendelijk en wil graag spelen. Bij andere Greyhounds is Trooper heel speels maar hij is nog niet ge... (verder)

Freffans Jet

S

11-12-2018 Dit is Freffans Jet, geboren op 01-11-2015. Zijn koosnaam is Tony. Tony is een fantastische Greyhound die graag met je mee gaat en in beweging is. Hij gaat heel goed samen met de huishond en katten. Ook reageert hij goed op kinderen.... (verder)

Fairfield King

S

11-12-2018 Dit is Fairfield King, geboren op 06-04-2017. King heeft een makkelijk karakter, hij houdt van spelen. Ook houdt hij van kinderen en gaat heel voorzichtig met ze om. Hij heeft niet vaak contact met kleine hondjes maar vindt het prima... (verder)