Working on a Dream

02 juli 2018 18:18

Op dit moment wordt de finca van 112 Carlota Galgos gehuurd door de familie Del Rio. Het huurcontract was afgesloten voor 7 jaar, waarvan er inmiddels 3,5 jaar verstreken zijn. De eigenaar van de finca heeft al laten weten dat het contract niet verlengd zal worden, want hij wil dan de finca verkopen. Door de familie Del Rio is er heel veel tijd en geld in gestoken om de shelter in te richten, met grondbedekking, afwatering, alle hekken, de huisjes waarin de honden verblijven en nog veel meer. Op het moment dat het huurcontract is afgelopen, moeten zij alles weer in de oude staat herstellen, en…… waar moeten zij met alle galgo’s naar toe.

Een mogelijkheid is dat de familie Del Rio zelf de finca koopt, dan kan alles zo blijven als het was: een heerlijke plek voor alle galgo’s maar ook voor hunzelf en kunnen ze hun levenswerk voortzetten.

Het geld voor de finca moet wel bij elkaar worden gebracht, want een dergelijke som geld kun je als asielhouder niet zomaar even ophoesten. Er is een actie gestart op GoFundMe, waar geld gedoneerd kan worden. Een mooi plan is om 300 (mensen) x € 5 x 12 maanden x 3,5 jaar bij elkaar te brengen, dit is genoeg voor de aanbetaling, die moet worden gedaan voor de hypotheekaanvraag.

Als je mee wilt doen, ga dan naar de actie op GoFundMe “Working on a Dream for a Forever Finca for 112 Carlota Galgos: https://www.gofundme.com/112carlotagalgos

Je kunt ook bijvoorbeeld 1 virtuele steen doneren voor € 10,- of een rij virtuele stenen voor € 100, etc. Op deze manier is er 3,5 jaar de tijd om het bedrag voor de aanbetaling bij elkaar te sparen. Doe alsjeblieft mee om 112 Carlota Galgos voort te laten bestaan.

 
 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.