Vrijwilligers gezocht!

08 november 2010 14:13

Bent u een regelmatige bezoeker van onze site, dan heeft u ongetwijfeld wel eens de verslagen gelezen van 'de zaterdagclub'. De dag dat vrijwilligers in Balkbrug aan de slag gaan. Hokken schrobben, manden verschonen, het hondenveld schoonmaken, met de honden spelen, met de honden wandelen, en andere hand- en spandiensten... Er is altijd zo veel te doen!! En, ook niet geheel onbelangrijk, het is altijd heel erg gezellig!! Mocht u vrije tijd over hebben en het lijkt u leuk om eens een handje te helpen, dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken. U kunt zich aanmelden via info@greyhoundsinnood.nl.

Mocht dit u niet aanspreken, hoe denkt u er dan over om adoptieconsulent(e) te worden?! Hier gaat natuurlijk best wat tijd inzitten, dat moet u zich goed realiseren. Maar het is dankbaar werk en u bent een belangrijke schakel... Ook hiervoor kunt u zich via bovengenoemd e-mailadres aanmelden.

Mocht u vragen over beide functies hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 9 jaar geleden geplaatst door Hil

Beste Pauline,

Neem anders contact op met Lucia mertens... haar tel nr staat bij het contact pagina bij consulentes (bovenaan)

met vriendelijke groet

Hilary

Langer 9 jaar geleden geplaatst door Pauline nijhof

Hoi,

Kan iemand mij een telefoonnumer bezorgen van de gene die over de opvang gaat in Balkbrug,wil er graag naar toe maar kom er niet achter wie ik daar voor moet benaderen. Help

groetjes Pauline Nijhof

Langer 9 jaar geleden geplaatst door Hilary

Beste Pauline,

Bedankt voor uw reactie. U kunt hier kijken voor een consulente in uw regio http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/17. of bij het knop contact bovenaan rechts en dan bij Regio consulentes in het menu. Als u contact opneemt, zullen ze u van alle informatie kunnen voorzien.
mvg
Hilary
Voorzitter GINN

Langer 9 jaar geleden geplaatst door Pauline nijhof

Lijkt me erg leuk om jullie eens te helpen ben groot liefhebber van de windhond.
Hebben jullie ook een telefoon nummer, staat nergens vermeld. Ik heb thuis geen CP dus voor mij is bellen handiger.

Met vriendijke groet
Pauline