Videohoek - Winda

03 april 2018 19:41

Hier plaatsen we uw video films. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Stuur uw YouTube-link op naar info@greyhoundsinnood.nl.

Vandaag: Winda

Prachtige film van de aankomst, de reis naar huis en de thuiskomst van Winda. Winda is aangekomen met het Scoobytransport van 13 januari 2018.

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Christel peeters

Lieve mensen, sorry dat het filmpje eraf is vanwege auteursrechten maar het komt er binnenkort terug. Mijn excuses 🤗🤗

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Christel

Lieve mensen,bedankt voor de mooie woorden die jullie mij geven. Zoals wij allemaal zien we onze dieren zo graag dat we er alles voor over hebben! 🌹❤️😍 ze geven me vreugde en genegenheid en kunnen dan nog heel grappig zijn ook. Ik houd ontzettend veel van hen. Veel liefs van ons 🙌🍀🐾🐾🐾🐾

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Pauline giesen

Wat een prachtige film, daar krijg je tranen van in de ogen.
Heel veel geluk en plezier met Winda en ook met de andere hondjes.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Jetteke van Gorkom

Wat is dit weer liefdevol gemaakt en wat een verschil in de blik al bij Winda in de schuur te Ospel en thuis op de bank. Heel veel geluk met elkaar!!

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Lieve Christel en Naomi, heel erg bedankt voor deze prachtige film. En heel mooi om te zien dat Winda al meteen comfortabel op de bank ligt. Dankjewel dat jullie Winda en Duran een liefdevol thuis hebben gegeven.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Renée Smith

Wat een ontroerende video is dit! Goed gekozen muziek ook.... Mooi om te zien hoe jullie de honden aan elkaar laten wennen en zorgen dat ze niet jaloers worden (de één een aai, de ander ook, zo lief!). Eerst schuchter, al snel vrolijk en gelukkig. Duidelijk te zien dat Winda haar Gouden Mandje heeft gevonden