Verslag Windhondendag 28-04-2019

29 april 2019 17:25

Dagen vantevoren begonnen we met Buienradar en de KNMI-site in de gaten houden. Na al die mooie dagen zou er toch nog wel genoeg zon over zijn voor zondag 28 april?! Toen we rond 08.45 uur bij de hekken van de Geffense Plas arriveerden, stonden de eerste standhouders al klaar om een plekkie te zoeken. Met af en toe een schuine blik naar de bewolkte lucht en in een fris windje werden de kramen opgebouwd en al snel klonk de muziek van Joop over het veld. Rond 11.00 uur druppelden de bezoekers beetje bij beetje binnen en kon het 'snuffelen' beginnen en werd het bij alle kramen geleidelijk drukker en drukker.

Om half 1 en half 3 presenteerden de honden zich, die bij diverse stichtingen in de opvang zitten. Tussendoor stonden hond en baas in de rij voor een patatje met of bij de dierenarts en buiten vulde het terras zich links en rechts.

Ook meldde Faye zich nog met haar mega-voorraad voer, snoepjes en speeltjes die zij bij elkaar heeft 'geknutseld' met haar fantastische Kerstactie: http://www.greyhoundsinnood.nl/articles/kerstactie-van-faye. Klasse, Faye!!

En als bonus sloten we de dag af met een zonnetje.

We kunnen terugkijken op een heerlijke dag met (oud)bekenden, collega-stichtingen, vrolijke kramen, gezellige bezoekers en heel veel lieve, mooie, jonge, oude, speelse, schuwe, zwarte, witte, bruine, grijze, gestreepte honden. Want daar doen we het toch allemaal voor!!

Dank aan alle vrijwilligers die een handje hebben geholpen met o.a. hekkendienst, hekken sjouwen, opruimen van het veld, stand bemannen en wat nog niet meer. Dank aan de familie Matthijsen voor het sponsoren van de terreinhuur. Natuurlijk ook dank aan Perry en zijn team voor de service met een glimlach en dank aan alle bezoekers die deze dag weer onvergetelijk gemaakt hebben. Graag tot een volgende keer!

Groetjes, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Beppie van de Pas

Allemaal bedankt voor de gezellige en mooie dag. De honden en de baasjes hebben er van genoten.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Fijn dat je het naar je zin hebt gehad, Desirée.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Desiree Buskens

Ontzettend bedankt voor deze heerlijke dag. We hebben genoten. Het was weer fantastisch!