Verslag Windhondendag 19-05-2019

25 mei 2019 12:05

Mijn herinneringen aan Broekpolder waren fijn, maar nat! Jeetje, wat regende het die laatste keer! Maar nu was de weersverwachting een stuk beter.

Hup, vroeg uit de veren, alles ingeladen en op weg naar Broekpolder. Kiki stond mij op te wachten om half 10. Gelukkig was nu - in tegenstelling tot de vorige keer - een tractor geregeld, waar we na het uitladen van onze auto’s, alle spullen konden opladen. Toen we op het terrein kwamen, was iedereen bezig met hun tent of kraam op te zetten. Veel bekende gezichten, mensen die elkaar hartelijk begroetten. Dat is zo leuk en gezellig aan zulk soort dagen.

Kiki en ik hebben, samen met de hulp van verschillende mensen, de grote kraam opgezet. Na veel op en neer te hebben geschoven, was de kraam klaar en was het tijd voor een kopje koffie, thee en een Maastrichtse appelflap. Langzaam begon het drukker te worden en kwamen mensen een kijkje nemen. We glunderen altijd bij het eerst verkochte item. Na 3 druppeltjes regen kwam ook de zon zo af en toe tevoorschijn. Heerlijk al die spelende en vooral bedelende honden bij de kraam. Ja hoor, onze “hondenbar” was weer geopend!

Na een heerlijke dag hebben we weer alles ingepakt en op de tractor kunnen laden, die de berg tassen weer naar de auto’s bracht. Nee, het is niet te veel om 2 uur te moeten rijden: “Alles voor GINN” is mijn motto. Wij van GINN doen ons uiterste best om zo veel mogelijk en goed passende spullen te verkopen voor de stichting. Er was van alles in onze kraam te verkrijgen: muilkorfjes, jasjes, halsbanden, body’s, leuke sieraden en nog veel meer. Dus wie verhinderd was om te komen: neus eens in onze webshop! Of kom naar de eerstvolgende windhondendag!

Kiki, het was een topdag samen met jou; onze “pinnetjes” hebben niet stilgestaan! Daar doen we het voor!
Desiree Buskens: heel erg bedankt dat we aanwezig mochten zijn.

Groetjes en tot ziens!
Tania

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Onze volgende windhondendag is nog lang niet gepland. Voor windhondendagen van andere stichtingen: check regelmatig de Windhonden agenda op Facebook.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door carmen

wanneer is de volgende windhondendag in Oss? bedank voor reactie