Verslag Herfstlunch

08 oktober 2017 20:09

Toen ik vanmorgen de bekende hal in Ospel betrad, kwam ik al bijna in een gespreid bedje terecht: de vrijwilligers van Galgo Project hadden de hal al bijna klaar voor de gezamenlijke lunch vandaag. De laatste hand werd gelegd aan het buffet. Tomaten snijden, alles op schalen, soep in de grote pan, koffie klaarzetten, vlaai snijden en de winkels op orde.

Net iets voor 13.00 uur arriveerden de eerste adoptanten en al heel snel zaten de tafels vol. De honden waren allemaal erg uitgelaten bij het zien van zoveel gelijkgestemden en daarom werd besloten om eerst de honden maar even lekker te laten rennen, zodat er na alle ontlading in alle rust kon worden gegeten. Zo gezegd, zo gedaan.

Er was voor elk wat wils, ook voor de flexi-/vegetariër. André en Francis liepen af en aan met allerlei warme hapjes die in rap tempo aftrek vonden. Bijzonder leuk om te zien hoe iedereen tijdens het eten gezellig zat te kletsen en er ervaringen werden uitgewisseld en gedeeld. Er waren oude bekenden, er werden nieuwe contacten gelegd en er werd gelachen. Tussendoor probeerde een brutale hond of er toch niet een stukje kaas van de tafel te pikken was en al met al was 'de schade' een stuk vlaai... :-)

Rond 16.00 uur vertrok iedereen beetje bij beetje met gewonnen prijzen van de loterij en sommige honden met een nieuwe jas, tuigje of halsband. 

Dank aan alle vrijwilligers van Galgo Project en GINN die vandaag hebben geholpen en alle bezoekers die vandaag aanwezig waren. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is... :-)

Groeten, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

12 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Het was perfect geregeld! Heel feestelijk! Gezellig en gastvrij! Iedereen heeft volgens mij genoten! GINN EN Galgo Project kunnen terugkijken op een geslaagde dag! Zeker voor herhaling vatbaar.