Verslag GINN/GFNL-dag 24/09

01 oktober 2017 18:15

Afgelopen zondag 24 september heeft GINN samen met Greyhoundfriends NL een windhondendag gehouden bij de Geffense Plassen in Oss. Er was "vraag naar" hadden we gehoord en we zijn het dus gaan regelen.

We zitten min of meer nog steeds in een roes van deze ontzettend leuke, gezellige en mooie dag. We hebben geweten dat er vraag naar was: het was gezellig druk en honden en baasjes hebben weer volop genoten! We boften ook met prachtig weer.

Natuurlijk komt er bij zo'n dag de nodige organisatie kijken die begint bij een datum prikken, terrein reserveren, stichtingen en andere kraamhouders uitnodigen, waarschuwingsbordjes maken enzovoorts. Dat gebeurt natuurlijk achter de schermen, maar is zeer belangrijk. En op de dag zelf is het weer de GINN kraam opbouwen samen met onze Thalassa die al jaren onze grote kracht achter de kraam is. Met vereende krachten werd ook afgelopen zondag de tent weer gezet, tafels uitgevouwen en alles uitgestald. De kraam was goed gevuld en er zijn weer veel honden met een jas, halsband en/of tuig naar huis gegaan. Natuurlijk ook nog mensen die wat voor zichzelf of een kadootje voor iemand anders kochten.

Daarnaast werd duidelijk dat ook alle andere kraamhouders een hele leuke en geslaagde dag hebben gehad en waarschijnlijk zullen er deze winter weinig windhonden lopen te 'blauwbekken'...

Ook waren er weer 3 dames van BaasGalgo aanwezig, die de dag ervóór maar liefst 14 honden hebben meegebracht uit Spanje en die allemaal aan hun nieuwe leven konden beginnen. Voor GINN waren er 7 honden meegkomen, waarvan 4 opvanghonden die ook zondag allemaal zijn voorgesteld op de Doggywalk.

Ana, Ana en Raquel hebben genoten van de dag en vonden het heel mooi om te zien hoe de honden hier op handen worden gedragen en enorm worden verwend. Dit zien is voor hun de drive om door te gaan met hun fantastische werk in Spanje. Ze hebben ook nog even kunnen knuffelen met de nodige door hun geredde honden.

Van Fundación Benjamin Mehnert waren Rocio en Donna aanwezig en ook zij hebben een hele leuke dag gehad. Ook van FBM waren natuurlijk geadopteerde honden aanwezig en ze zijn even met z'n allen op de foto gegaan. Rocio moest echter ook werken, want ze stond druk kalenders en T-shirts van FBM te verkopen.

De foto’s en de prachtige film zijn gemaakt door Roos van der Burgt.

Iedereen die op wat voor manier dan ook heeft geholpen om van deze dag een succes te maken....BEDANKT!!!! 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

12 maanden geleden geplaatst door donna

Een topdag, geweldig georganiseerd door lieve mensen, allemaal hondenliefhebbers samen, en het belangrijkste: heel veel spelende rennende genietende vrolijke honden!!!! Dankjewel xxx

12 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Lieve Roos, jouw film is - zoals altijd - lekker achteroverhangen en genieten....
Heerlijk!

12 maanden geleden geplaatst door Jetteke

Complimenten Roos, wat heb je weer een mooie sfeerimpressie gemaakt, met prachtige portretjes...

12 maanden geleden geplaatst door Hannie & Arno

Het was weer leuk, ik bekijk het nu wel allemaal rustiger nu ik ouder ben.
Misschien tot een volgende keer.

Pootje Violeta

12 maanden geleden geplaatst door Jos nuijten

Zondag 24 sep wateen mooie zondag precies zo als het moest zijn en verdiend was
Wat hebben we genoten moesten een nieuw tuig hebben want onze kleine man is nu al 69 cm schofthoogte dus zo gedaan
Django was de eerste vijf minute. Heel erg onzeker zoveel grootte honden maar ja 5 minuten maar
Daarna wilde hij iedereen begroeten door lekker te springen en dol en engeriek te zijn
Gigi snuffelde aan mensen Yep wij blij
Dus tuigje gekocht en een sjaal voor mezelf en twee lekkere warme fleece jassen
We kregen van iemand te horen dat gigi en django wel uit 1 nest konden komen zoveel lijken ze op elkaar
Echt het was een top dag voor ons en de honden want die lagen lekker uitgeteld in de auto
Thanks allemaal