Update Webshop en kraamdagen

01 oktober 2016 09:58

01-02-2016 Morgen, 2 oktober, zou ons laatste "kraamdag" zijn voor dit jaar, maar vanwege de slechte weersverwachting, zullen we helaas niet aanwezig zijn op de Windhonddag aan de Geffense Plas.

* * *

04-09-2016 We hebben nog een flink aantal artikelen toegevoegd aan onze webshop, in de categorieën Kleding, Stickers, Halsbanden, Riemen, Verzorging en Opruiming. 

Voor nu zijn we compleet. Dit betekent niet dat het zo blijft. Mochten we weer leuke artikelen vinden, dan zullen we deze uiteraard toevoegen. Neem nog een kijkje bij de nieuwe artikelen, maar ook bij de opruimingsartikelen. Maar ga in ieder geval even kijken bij onze gloednieuwe logo-T-shirts onder Kleding! 

Naast verkoop via onze webshop is het ook nog mogelijk om artikelen aan onze kraam te kopen. De evenementen waarop onze GINN-kraam dit jaar nog aanwezig zal zijn ziet u hieronder in een overzicht. Noteer deze data alvast in uw agenda!

Zondag 11 september van 13.00-17.00 uur Dierenhappening, De Plas Domein Kelchterhoef, Binnenvaartstraat in Houthalen
Zondag 18 september SuperMegaHondendag, Spain meets Holland, De Geffense Plas, Gielekespad in Oss
Zondag 25 september van 11.00-16.00 uur, Scoobydag, De Geffense Plas, Gielekespad in Oss
Zondag 2 oktober van 11.00-16.00 uur, Vrienden van de Windhonddag, De Geffense Plas, Gielekespad in Oss

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 4 jaren geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Sigrid,
Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze artikelen. Bestellingen kun je het beste doen via onze webshopbeheerder op het emailadres ginnwebshop@gmail.com. Hier kun je ook al je vragen stellen. Dit emailadres kun je weer terugvinden op de pagina van de webshop, zie rechts in de knoppenbalk.
Veel succes!

Ongeveer 4 jaren geleden geplaatst door Sigrid Swinnen

Beste

Ik wil graag 2 of 3 t-shirts bestellen
Sowieso 1 XL met klein logo en 1 XL met groot logo
De andere moet ik nog even bespreken
Zijn deze op voorraad en hoe doe ik het het best

Vriendelijke groet
Sigrid Swinnen
0032499700160