Update Bernita

27 september 2017 08:03

Bernita zit nu al weer een tijdje bij haar opvanggezin en we kunnen met recht zeggen dat ze geniet van haar leven. Ze is vrolijk, blij, knuffelig, beetje diva-neigingen als er geen plek is op de bank voor haar en ze ziet er ook zoveel beter uit dan toen ze net in Nederland was.

De dierenartsen en ook wij zelf staan verbaasd. Het leek er namelijk echt op dat we deze dame op leeftijd niet lang onder ons zouden hebben. De operatie, medicatie en het speciale voer hebben haar goed gedaan.

Maar we kunnen zeker niet zeggen dat Bernita helemaal gezond is. Ze heeft een "onrustige" huid wat zich uit in kleine ontstekingen, maar ook heeft ze regelmatig een blaasontsteking en dan heeft ze dus voor beide weer een antibioticakuur nodig. Daarnaast blijft ze het speciale voer nodig hebben en ondanks dat is ze toch ook nog wel eens misselijk. Vanwege alle medische problemen hebben we dus een tijd geleden besloten dat we Bernita niet meer gaan plaatsen en haar opvanggezin wil haar gewoon zo lang mogelijk een mooi leven geven. Het is duidelijk dat haar opvangmama geniet van "Noozy" en andersom ook.

Bernita is wel virtueel te adopteren, wat betekent dat u met een bedrag kunt bijdragen in de medische kosten voor deze dame van 12 jaar. Wilt u Bernita steunen??

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

12 maanden geleden geplaatst door Hannie & Arno

Bedankt voor de update van onze adoptie dame, we vroegen ons al af hoe het met haar ging.
Pootje Violeta