Steun aan de Spaanse shelters

14 februari 2018 10:42

Zoals jullie allemaal wel weten, hebben de Spaanse shelters het zeer zwaar, zeker nu het jachtseizoen is geëindigd. De galgo’s blijven maar binnenstromen, vaak zwaar gewond en/of zwaar ondervoed. De dierenartskosten rijzen de pan uit, het voer is niet meer aan te slepen.

De shelters hebben geen bron van inkomsten, geen overheidssubsidie of toeslag. Ze moeten het helemaal zelf rooien, van de vergoeding die wij als stichting per hond betalen en van de donaties die ze krijgen. De vergoeding die wij betalen, dekt (gemiddeld) nog niet eenderde van wat de verzorging van 1 hond kost in het asiel, dus het water staat hen voortdurend tot aan de lippen.

Hoe mooi zou het zijn als de shelters een vaste bron van inkomsten zouden hebben, waar ze altijd op terug kunnen grijpen. Met Teaming kun je met heel veel mensen met een heel klein bedragje ondersteuning bieden. Je betaalt maar € 1,- per maand en als je alle drie “onze” Spaanse shelters wilt steunen, ben je maar € 3,- per maand kwijt. De prijs van 1 kop koffie per maand. Het zou zo fijn zijn als jullie allemaal meedoen en de shelters een vast inkomen per maand kunnen geven.

BaasGalgo: https://www.teaming.net/asociacionbaasgalgo
Scooby: https://www.teaming.net/scoobymedina?lang=en_UK
Fundación Benjamn Mehnert: https://www.teaming.net/fundacionbenjaminmehnert

Dankjewel alvast.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

3 dagen geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Dankjewel Renée, superlief.

3 dagen geleden geplaatst door Renée Smith

Wat een fantastisch plan!! 'Samen Sterk", en een kop koffie kunnen we zeker missen! Sierd en ik doen graag samen mee. We zijn zo blij met onze Roña (Ronda) die mee kwam met het transport van 10-2.... Op deze manier kunnen we structureel een steentje bijdragen aan het ongelofelijk mooie werk dat de mensen van de Spaanse shelters doen. Respect voor hen en alle leed dat ze moeten aanzien en met hun inzet kunnen verzachten.
Allemaal geven we dat 'kopje koffie', toch?!!