PAWS Transport 26-05-2018

26 mei 2018 14:22

Een puppentransport, hoe leuk is dat!

Om 10.00 uur vanmorgen kwam alleen Tony de 4 hondjes voor ons brengen. Molly, het ieniemienie whippetmeisje, Spot, Ben en Freckles.

Freckles werd, net voordat hij mee zou komen met het transport, geannuleerd. Iedereen in rep en roer. Dit kon toch niet, Freckles kon toch niet alleen in Ierland blijven? Vandaag precies 4 maanden oud geworden en dit is zo’n belangrijke tijd voor een pup. Snel Freckles op GINN facebook en website  geplaatst en dan massaal delen. Erna en Simone boden zich aan voor opvang zodat Freckles toch mee mocht komen. Snel alles in werking gezet, maar toen meldde zich ineens een adoptant via Simone. Dat was geweldig maar de adoptieprocedure moest toch gevolgd worden. De intake was snel gedaan en ook goedgekeurd. Nu het huisbezoek, wie o wie, want dat kon nog moeilijk worden op zo’n korte termijn (lees dezelfde dag). Wat is er niet mooier dan dat Freckles gelijk mee kan met zijn baasjes. Daar kwam de redder in nood, onze eigen Tina. Tina is dezelfde avond nog het huisbezoek gaan doen en alles was tiptop in orde. We hebben alles op alles gezet tot het laatste moment. Laat in de avond was alles afgerond voor de adoptie de volgende dag.

Wat een feest om nu die mooie snoetjes te zien, het zijn echt 3 beauties van puppen en het prachtige whippetje Mollie, ik verbaasde me trouwens over hoe klein ze in het echt is. Erna had de moeder van de puppen “Jodie” ook meegebracht om “Ben” op te halen, de zwarte pup. Zo konden de adoptanten zien wie hun pupjes mama is. We hebben geknuffeld met de hondjes bij de bus en zijn daarna naar het gras gelopen zodat ze even hun behoeftes konden doen. Daarna hebben we een groepsfoto gemaakt van de hondjes en hun eigenaren.

Toen was het tijd om naar de tuin te gaan om gezellig een bakje koffie met cake of limonade te drinken, ff te kletsen en daarna de adoptiepapieren in te vullen. Voor Spot, nu “Sky” werd nog een halsband en riem gekocht die was uitgezocht door Rohan, het kleine baasje van Sky. Wat een lieve families voor die kleine schatjes.

Terwijl ik dit schrijf heb ik een constante glimlach op mijn gezicht, wat een leuk transport, wat een mooie zonnige dag, en ook al een filmpje ontvangen van Spot die aan het rennen is met zn nieuwe hondenvriendjes in een mooie tuin. Ik kan niet gelukkiger zijn en dat geldt ook zeker voor al mijn collega’s van GINN. Alles is op zijn pootjes terecht gekomen. Ik wil Carin bedanken voor de hulp met het transport vandaag en de spullen die meegebracht zijn voor PAWS. Een enorm dankjewel aan Tina die er toch maar voor zorgde dat dit een speciale dag werd voor Freckles en zijn baasjes. Ton bedankt voor je hulp en het verzorgen van de hapjes en drankjes.

Verder Erna, Simone en Kiki bedankt voor jullie bijdrage en bedankt Tony de chauffeur die vandaag gezellig bij ons transport is gebleven. Sarah en Amy bedankt voor het verzorgen van de hondjes en verder iedereen die betrokken is geweest met dit PAWS Ierland transport.

Groetjes,
Silvia 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.