PAWS transport 12-07-2018

14 juli 2018 09:13

Donderdagavond was er een mini-transport vanuit Ierland. Cain (PAWS) en Katy (IRGT) zouden naar hun gouden mandje verhuizen. Tijdens de morgen kwam het bericht binnen dat Katy pas met het volgend transport mee kon komen dus het wachten was alleen op Cain.

Na een tijdje gezellig te hebben gepraat met de adoptanten van Cain verscheen de zilveren mercedes bus. Daar kwam een mooie, zwarte, grote Grey uit.....de adoptante was door het dolle heen toen ze Cain zag. Wordt jij mijn grote vriend? zei ze tegen Cain. Ik vond dit een geweldig moment. Het geluk straalde van de dame haar gezicht.

Ze had water meegebracht maar Cain had geen dorst. Er werd een jasje gepast, de papieren werden ingevuld en daar vertrok Cain dan richting forever home. Het ga je goed, mooie zwarte parel.

Ondertussen hebben we ook vernomen dat hij een zeer rustige nacht achter de rug heeft en vanaf nu is het genieten geblazen voor deze prachtige kerel.

Groetjes,
Anne

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

9 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Wat een prachtige schat!
veel geluk

9 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo meneer of mevrouw Swensen,
deze vraag kunt u het beste stellen aan uw adoptieconsulente, die kan dat voor u navragen.

9 maanden geleden geplaatst door J. Swensen

Wanneer komt Louis, de kleine Lurcher, naar Nederland?

9 maanden geleden geplaatst door Donna Bierling

Mooie Cain, heel veel geluk met je nieuwe familie. Zo te zien gaat het zeker lukken.
XxxDonna