PAWS Transport 12-05-2018

12 mei 2018 14:00

Vandaag om 08.30 uur kwam de bus voorrijden met Jodie, het whippetje uit de shelter in Ierland. Via Paws Ierland is ze hier gekomen nadat ze een paar maanden terug bevallen was van 7 pupjes. Toen ze uit the shelter kwam, bleek ze zwanger te zijn en op het punt van bevallen.

Eergisteren was de dag aangebroken dat ze naar haar nieuwe familie mocht reizen. Jodie is inmiddels 10 jaar en wie weet wat voor een leven ze achter de rug heeft. Bij Erna en Judith gaat ze het zo goed krijgen en één van haar pupjes komt ook nog eens bij haar wonen, zodra hij mag afreizen naar Nederland. Haar andere 6 pupjes zijn ook allemaal gereserveerd voor adoptie.

Erna had alle via GINN geadopteerde honden meegenomen om Jodie op te halen. Millie, Abbey, Buddy Joe, Tate en nu kleine Jodie, die voortaan Ruby gaat heten. Zo leuk om ze weer allemaal terug te zien en zo leuk hoe kleine Ruby gelijk werd opgenomen in de roedel.

Komt helemaal goed met het meisje. Veel geluk!!

Groetjes, Silvia

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Erna

Een grote "Dankjewel"voor de bemiddeling door GINN in deze adoptie. Vanaf het moment van het zien van dit lieve whippetje in een Iers dogpound tot het moment van adoptie gisteren 12 mei heeft een periode van 4,5 maand gezeten. Wetend dat ze veilig het dogpound heeft kunnen verlaten en evenzo veilig haar puppies heeft kunnen grootbrengen, heeft me de rust gegeven om af te wachten tot het grote moment van gisteren.
Hoe anders had het voor deze familie kunnen lopen als niet alle , en dat zijn er veel, zeilen waren bijgezet door betrokkenen in Ierland en Nederland.
Ruby is nu aan het bijkomen van de lange reis en slaapt en slaapt. De tijd van rust is nu aangebroken na een zwaar leven in Ierland. Tzt komt haar verhaal in de rubriek "Mijn gouden mandje" maar eerst nog een familiereünie in het vooruitzicht :) :)

Erna

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Sily de Veen

Wat 'n snuitje, om verliefd op te worden. Dat is dan ook blijkbaar gebeurd.. :) Heel veel geluk gewenst samen!